- Poruka
- 72.404
Igram njihovu igru. Na to su naucile.Ahahahaha sta mu bi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igram njihovu igru. Na to su naucile.Ahahahaha sta mu bi...
Zbog tebe ću natjerati sve prijateljice da se ragistruju na forum, hitčina si!!To se ne zove sposobnost za salu na svoj racun, vec vadjenje iz gowana posle kenyanya okolo. Sorreah nisam impresioniran. Ni malkice.

Posebno ako mislis da posle jedne nece doci drugaBrak je svetinja.

Pa mozes da budes bitan mami, tati, devojci, prijateljima, meni si kao bandera na ulici. Odnosno ona mi je bitnijaJa nebitan?
Haha. Ja sam za tebe premija bre covece.
Samostalan, situiran, karakteran, cool lik, istinoljubvljiv, dakle i na zemlji i praktican, s druge strane znas sta radim od romantike? Taknem na ono mesto koje si davno zaboravila i da postoji a kad se razbudi poludi i podivlja.
Jedino sto se sa ovakvim draguljem ne igra sujetom. Tu padas kao dete na dupe.
Ja? Nebitan? Ok.

Nek se zabavljaju zeneZbog tebe ću natjerati sve prijateljice da se ragistruju na forum, hitčina si!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tv ne gledam vec nekoliko godina, tako da mi daljinac nije ni potreban.Po čemu si drugačiji? Šta bi kod sebe istakao kao nešto što te čini drugačijim od opisanog muškarca?
Pa dobro, svako nosi svoj krst. Neki samo odaberemo drugaciji da nosimo.Brak je svetinja.
A da, da ti nacijepa drva, ima još nešto, Zgodni?Tv ne gledam vec nekoliko godina, tako da mi daljinac nije ni potreban.
Hranu sam spremam, posto se specificno hranim.
Jedino ovo za sex stoji.
A pored toga, postoje jos dosta stvari koje zena treba da uradi da bih ja bio srećan i zadovoljan.
Jel realno da te pogodila rec "nebitan"Igram njihovu igru. Na to su naucile.
Finansijski minus je jedan od razloga za razvod.
Mi smo ti koji stvaramo pare.
Brak je svetinja.
Pusti ga da se smiri, ne podsjećaj gaJel realno da te pogodila rec "nebitan"
Daj bre...
Nemoj, dosta nam je jedna.Zbog tebe ću natjerati sve prijateljice da se ragistruju na forum, hitčina si!!![]()
![]()
![]()
![]()
O ne. Nego necu da ih hebem pa ih malo zaebavam jer su gorde i maliciozne.Jel realno da te pogodila rec "nebitan"
Daj bre...
Zamisli da dovede ostale teletabise ovde.Nemoj, dosta nam je jedna.
Prezgodna. 9 ili 10 od 10.Tako? Ok!
![]()
Davno sam ja tebi rekla kako meni djeluje tvoje hebanje, majke mi tačno ovako te zamišljam:O ne. Nego necu da ih hebem pa ih malo zaebavam jer su gorde i maliciozne.
Mogu misliti sta ti zamisljas u toj glavici i bez da klikcem. Bolje ne.Davno sam ja tebi rekla kako meni djeluje tvoje hebanje, majke mi tačno ovako te zamišljam:
Tema ide u očekivanom pravcu, nisam očekivao da će ovako da nasednu.Svaka utripovana da je zanimljiva i vrcava i skakucu okolo ko umpa lumpa: nesh hebat osh hebat nesh hebat osh hebat.
Jel si oženjen jel imaš dete?Kao ona magic 8 kugla, promućkaš da izađe mudrost.