Preuvelicavanje zenske lepote

nećeš da se zaljubiš u nju odbacuje je tvoja podsvest
ne zato što si ti tako odlučio u svesnom delu svog uma
Ljudi se zaljube projekcijama. Ne dozvoljavaju da zaista osete i upoznaju te osobe. A ta izvestacena atmosfera i rangiranje je to sto to omogucava.
Pocev od plati pice ja sam zensko, ti budi zanimljiv, ja ne moram ja sam lepa i td.. A mnogi to prihvate jer kako izi kaze gore: ili to, ili onanises.

A. Turner je rođen u Dablinu, Irski je glumac
Ne znam poreklo roditelja.
Primetila sam ga u Poldark seriji na Epic Drama.

No, meni do kraja nije jasno kako izgledaju Turci. Jer sam jednom u vozu od Berlina ka severu Nemačke sedela sa jednim dečkom i razgovarali.. On mi kaže da je iz Turske, a imao je plavu kosu i plave oči. Baš Turčin. Takođe, koleginica moje drugarice na PhD studijama u USA joj je rekla za mene kada je videla moju sliku da sam ja iz Turske jer imam smeđu kosu i zelene oči. Meni zaista je nakon toga prestalo biti jasno kako zapravo izgledaju Turci, jer je očigledno da su i oni mešavina svega i svačega, možda zavisi od oblasti.

Životna lepota je negde drugde, nije u savršenoj pojavi za javnost nije u paketu stečenih i izbrušenih veština i navika koje su vidljive samo na prvi pogled.
Da bi ti neko postao lep moraš zaista dobro da ga upoznaš
To je onda dublja lepota, ne na prvi pogled. Ali ta na prvi pogled brzo i prođe.. Sećam se još kada smo imali 14 sa školom na moru. Jedna naša drugarica koja je bila najlepša i zgodnija krenula tamo sa nekim dečkom iz neke druge škole. Pa seo on pored mene na plaži i priča mi kako ga nervira sve sad na njoj, posle par dana, kako priča, kako se ponaša, kaže baš mi sad nije lepa. Eto klinac od 14. Ok, sad će neko da kaže nije on dž to tebi pričao, ali ne, već onako smo lepo zborili

Poslednja izmena:
Ljudi se zaljube projekcijama. Ne dozvoljavaju da zaista osete i upoznaju te osobe. A ta izvestacena atmosfera i rangiranje je to sto to omogucava.
Pocev od plati pice ja sam zensko, ti budi zanimljiv, ja ne moram ja sam lepa i td.. A mnogi to prihvate jer kako izi kaze gore: ili to, ili onanises.
ma ne, grešiš
to rangiranje o komeje paula pisala uopšte niste razumeli, niti je to rangiranje stvoreno da bi nekome oduzelo titulu.
čisto interna stvar.
zato ti pišem o ženi savezniku, i ako je sretneš znaćeš i sam.
samo moraš malo da pomeriš granice u svom umu.
da naučiš da posmatraš ženu i da filtriraš to što govori naročito na prvom susretu.
nismo se rodili naučeni morali smo da padnemo sto puta da bi napokon koračali sa pravom kičmom.

ma ne, grešiš
to rangiranje o komeje paula pisala uopšte niste razumeli, niti je to rangiranje stvoreno da bi nekome oduzelo titulu.
čisto interna stvar.
zato ti pišem o ženi savezniku, i ako je sretneš znaćeš i sam.
samo moraš malo da pomeriš granice u svom umu.
da naučiš da posmatraš ženu i da filtriraš to što govori naročito na prvom susretu.
nismo se rodili naučeni morali smo da padnemo sto puta da bi napokon koračali sa pravom kičmom.
Nisam ni shvatio egzaktan tuki temu kao oduzimanje titule. Samo kao otvoren prostor za sire diskusije.

To je onda ublja lepota, ne na prvi pogled. Ali ta na prvi pogled brzo i prođe.. Sećam se još kada smo imali 14 sa školom na moru. Jedna naša drugarica koja je bila najlepša i zgodnija krenula tamo sa nekim dečkom iz neke druge škole. Pa seo on pored mene na plaži i priča mi kako ga nervira sve sad na njoj, posle par dana, kako priča, kako se ponaša, kaže baš mi sad nije lepa. Eto klinac od 14. Ok, sad će neko da kaže nije on dž to tebi pričao, ali ne, već onako smo lepo zborili
dublja o njoj i pišem jer ona obično nema rok trajanja.
:heart: gdesiti?

dublja o njoj i pišem jer ona obično nema rok trajanja.
:heart: gdesiti?
A što se ljubavi tiče, da, ta dublja je zaljubljenost u sve, u nečiju ličnost a onda i izgled, sve se smeša, sve poprimi jedan vid, a to je da prosto voliš da si pored te osobe, sve te privlači i ništa ti ne smeta :) I lepa je. Imam par takvih iskustava u životu kada je od žabe neko došao do princa :p. Ali i obrnuto, od lepotana da mi se smuči za samo par susreta. I sve mi bude ružno.

Tu sam, sve ću manje sad biti na forumu, sustiglo me puno posla. Deca se uskoro vraćaju, a imam toliko toga da uradim.. i ceo ovaj semestar.
Treba da se vidimo, možda nekad uveče. hm, pa pišemo se nas dve :)
znam, te gužvei mene sustižu, biću u bgdu posle desetog septembra pa ćemo se organizovati.
sve mi odgovara može i veče naći ćemo neko fino mestašce za priču

Back