- Poruka
- 37.994
ti si isti ko one devojke što mašu diplomama.Nisam te bukvalno pitao da li si Ti lepa. Ovo je forum, nisam zainteresovan za licna upoznavanja vec samo razgovor.
moj napokone, potok ti je mera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si isti ko one devojke što mašu diplomama.Nisam te bukvalno pitao da li si Ti lepa. Ovo je forum, nisam zainteresovan za licna upoznavanja vec samo razgovor.
kakve?E pa vidis vecina zena su ti takve.
Ljudi se zaljube projekcijama. Ne dozvoljavaju da zaista osete i upoznaju te osobe. A ta izvestacena atmosfera i rangiranje je to sto to omogucava.nećeš da se zaljubiš u nju odbacuje je tvoja podsvest
ne zato što si ti tako odlučio u svesnom delu svog uma
Pa moras da udjes u prostor da bi videla kakav je. Iki ti da se pokvasis da bi senokupala. Ne mozes samo da gledas u tus i sedis na tronozcu.moram li da dejtujem svakoga dana da bi imala jasan uvid u problematiku oko pronalaženja partnera lepog iz svakog ugla a najlepšeg u skromnosti i jednostavnosti
A. Turner je rođen u Dablinu, Irski je glumacVolis Turke .
To je onda dublja lepota, ne na prvi pogled. Ali ta na prvi pogled brzo i prođe.. Sećam se još kada smo imali 14 sa školom na moru. Jedna naša drugarica koja je bila najlepša i zgodnija krenula tamo sa nekim dečkom iz neke druge škole. Pa seo on pored mene na plaži i priča mi kako ga nervira sve sad na njoj, posle par dana, kako priča, kako se ponaša, kaže baš mi sad nije lepa. Eto klinac od 14. Ok, sad će neko da kaže nije on dž to tebi pričao, ali ne, već onako smo lepo zboriliŽivotna lepota je negde drugde, nije u savršenoj pojavi za javnost nije u paketu stečenih i izbrušenih veština i navika koje su vidljive samo na prvi pogled.
Da bi ti neko postao lep moraš zaista dobro da ga upoznaš
ma ne, grešišLjudi se zaljube projekcijama. Ne dozvoljavaju da zaista osete i upoznaju te osobe. A ta izvestacena atmosfera i rangiranje je to sto to omogucava.
Pocev od plati pice ja sam zensko, ti budi zanimljiv, ja ne moram ja sam lepa i td.. A mnogi to prihvate jer kako izi kaze gore: ili to, ili onanises.
čitaj izmedju redova. uvekPa eco ti na forumu.
Koliko zanimljivih, uzbudljivih, interesantnih zena dodje i naprave neku zanimljivu pricu.
O ljubavi? Ostavika me ostavio?
Plasticnom moralu? Ne varaj ne varam?
Duzine kita?
Citati iz prezvakanih romanticnih romana?
Getafakari hir.
Nisam ni shvatio egzaktan tuki temu kao oduzimanje titule. Samo kao otvoren prostor za sire diskusije.ma ne, grešiš
to rangiranje o komeje paula pisala uopšte niste razumeli, niti je to rangiranje stvoreno da bi nekome oduzelo titulu.
čisto interna stvar.
zato ti pišem o ženi savezniku, i ako je sretneš znaćeš i sam.
samo moraš malo da pomeriš granice u svom umu.
da naučiš da posmatraš ženu i da filtriraš to što govori naročito na prvom susretu.
nismo se rodili naučeni morali smo da padnemo sto puta da bi napokon koračali sa pravom kičmom.
Boring.čitaj izmedju redova. uvek
dublja o njoj i pišem jer ona obično nema rok trajanja.To je onda ublja lepota, ne na prvi pogled. Ali ta na prvi pogled brzo i prođe.. Sećam se još kada smo imali 14 sa školom na moru. Jedna naša drugarica koja je bila najlepša i zgodnija krenula tamo sa nekim dečkom iz neke druge škole. Pa seo on pored mene na plaži i priča mi kako ga nervira sve sad na njoj, posle par dana, kako priča, kako se ponaša, kaže baš mi sad nije lepa. Eto klinac od 14. Ok, sad će neko da kaže nije on dž to tebi pričao, ali ne, već onako smo lepo zborili
gdesiti?Lepo. Mada moram priznati da ne razumem tvoje pitanje, što me nisi pitao na drugim temama kako se osećam. ?Paula, kako se osecas povodom toga sto si otvorila temu o egzaktnom merenju tukija, a sada pises o orijent ekspresu na temi o egzaktnoj zenskoj lepoti?
to je pozitivna geografijaNisam ni shvatio egzaktan tuki temu kao oduzimanje titule. Samo kao otvoren prostor za sire diskusije.

Tu sam, sve ću manje sad biti na forumu, sustiglo me puno posla. Deca se uskoro vraćaju, a imam toliko toga da uradim.. i ceo ovaj semestar.dublja o njoj i pišem jer ona obično nema rok trajanja.
gdesiti?

Zato sto kao inteligentna osoba si mi zanimljiva na ovoj temi.Lepo. Mada moram priznati da ne razumem tvoje pitanje, što me nisi pitao na drugim temama kako se osećam. ?
ali dosadno je i ovo sto ne moraš da čitaš koliko sam razumela temu.Boring.
Isprofilisi i idi na drugu temu ako ti nije zanimljiva. Imas o cipelama na modi cini mi se. Ako nema, otvori, siguran sam da ces imati tebi zanimljivih sagovornica. A po neki i sagovornik.ali dosadno je i ovo sto ne moraš da čitaš koliko sam razumela temu.
ti si ogrezo u dosadi kako kornišoni u slačici haha
A što se ljubavi tiče, da, ta dublja je zaljubljenost u sve, u nečiju ličnost a onda i izgled, sve se smeša, sve poprimi jedan vid, a to je da prosto voliš da si pored te osobe, sve te privlači i ništa ti ne smetadublja o njoj i pišem jer ona obično nema rok trajanja.
gdesiti?
I lepa je. Imam par takvih iskustava u životu kada je od žabe neko došao do princa
. Ali i obrnuto, od lepotana da mi se smuči za samo par susreta. I sve mi bude ružno.znam, te gužvei mene sustižu, biću u bgdu posle desetog septembra pa ćemo se organizovati.Tu sam, sve ću manje sad biti na forumu, sustiglo me puno posla. Deca se uskoro vraćaju, a imam toliko toga da uradim.. i ceo ovaj semestar.
Treba da se vidimo, možda nekad uveče. hm, pa pišemo se nas dve![]()