Preuvelicavanje zenske lepote

Projekcija u 90 posto sl. I to hemijska.
od nečega mora da se počne.
nemoj mnogo vremena trošiti na teoriju koja nije potvrdjena
i put od hiljadu kilometara počinje prvim korakom.
za to o čemu ti pišeš neophodan je rad na terenu, ne samo puka teorijska nagadjanja kako će neko reagovati kada ga izložiš bilo kojoj vrsti pritiska naročito pritisku da mora da bude prijemčiv apsolutno za celo svoje okruženje

o ne.
mada ne bih ja da bagatelišem uticaj nevidljivih sila
ali opet one se pokrenu samo kada mi to zaista želimo
Ljudi koji su neaktivni pridaju znacaj nevidljivim silama.
Tako su nekad ratari mislili da je grom bes od boga a kisa oprost.
A nisu se trudili da skapiraju. Nisu ni umeli doduse. Danas je dogma i ezoterija po meni dusevna lenjost, jer imas sve mogucnosti da spoznas.

od nečega mora da se počne.
nemoj mnogo vremena trošiti na teoriju koja nije potvrdjena
i put od hiljadu kilometara počinje prvim korakom.
za to o čemu ti pišeš neophodan je rad na terenu, ne samo puka teorijska nagadjanja kako će neko reagovati kada ga izložiš bilo kojoj vrsti pritiska naročito pritisku da mora da bude prijemčiv apsolutno za celo svoje okruženje
Pa pocnes pa upoznas, ali se ne zanosis. To i govorim. Ok, nekakav osecaj, nesto, ali necu da se zaljubim u nju ako skapiram da posle nekoliko recenica se ona svodi na: lepa sam, imam fakuktet, a ti? Koliko si ti interesantan.
Poenta je da mnogi preko tih stvari prelaze. Daju na znacaju. Previse i to stvara arogantno ponasanja koje je neosnovano.

Pa pocnes pa upoznas, ali se ne zanosis. To i govorim. Ok, nekakav osecaj, nesto, ali necu da se zaljubim u nju ako skapiram da posle nekoliko recenica se ona svodi na: lepa sam, imam fakuktet, a ti? Koliko si ti interesantan.
Poenta je da mnogi preko tih stvari prelaze. Daju na znacaju. Previse i to stvara arogantno ponasanja koje je neosnovano.
gde srećeš takve osobe? ovo je čista izmišljotina.
arogancija bez pokrića je nevaspitanje

nećeš da se zaljubiš u nju odbacuje je tvoja podsvest
ne zato što si ti tako odlučio u svesnom delu svog uma

Back