Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.409
Žena je onakva kakav je muškarac pored nje, ciao! Ako je srećna i zadovoljna-sija! Ako živi sa smorom i izgleda smoreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One imaju bolje i pažljivije muškarce pored sebe. Muškarce kojima ne moraš pripremiti gaće i peškir kad se krenu tuširati, kojima ne moraš kuhati 3 x na dan, sami se snađu, kojima ne moraš paziti mater, oca, tetke, strine i sl. ako ih propisno ne ugostiš čoporativno dignu nos. One ne moraju uz djecu koju rode odgajati i onoga ko im je napravio djecu. One imaju obično muškarca pored sebe koji ne mlati tastaturom subotom prijepodne po forumu već je otišao kupiti joj krosan i ružu!

A kad muskarac sija pored žene?Žena je onakva kakav je muškarac pored nje, ciao! Ako je srećna i zadovoljna-sija! Ako živi sa smorom i izgleda smoreno.
ali za sve to smo mi kao žene na našim prostorima odgovorne, što tako vaspitavamo sinove od malena, da su mali carevi.One imaju bolje i pažljivije muškarce pored sebe. Muškarce kojima ne moraš pripremiti gaće i peškir kad se krenu tuširati, kojima ne moraš kuhati 3 x na dan, sami se snađu, kojima ne moraš paziti mater, oca, tetke, strine i sl. ako ih propisno ne ugostiš čoporativno dignu nos. One ne moraju uz djecu koju rode odgajati i onoga ko im je napravio djecu. One imaju obično muškarca pored sebe koji ne mlati tastaturom subotom prijepodne po forumu već je otišao kupiti joj krosan i ružu!
Nikad.A kad muskarac sija pored žene?
i obrnuto.Žena je onakva kakav je muškarac pored nje, ciao! Ako je srećna i zadovoljna-sija! Ako živi sa smorom i izgleda smoreno.
Kuvaj ručak ne mlati tastaturom subotom pre podne.One imaju bolje i pažljivije muškarce pored sebe. Muškarce kojima ne moraš pripremiti gaće i peškir kad se krenu tuširati, kojima ne moraš kuhati 3 x na dan, sami se snađu, kojima ne moraš paziti mater, oca, tetke, strine i sl. ako ih propisno ne ugostiš čoporativno dignu nos. One ne moraju uz djecu koju rode odgajati i onoga ko im je napravio djecu. One imaju obično muškarca pored sebe koji ne mlati tastaturom subotom prijepodne po forumu već je otišao kupiti joj krosan i ružu!
Objasnila Paula, ja se slažem.A kad muskarac sija pored žene?
Neš mi ti dirigovat kad ću kuhati!Kuvaj ručak ne mlati tastaturom subotom pre podne.

Pa nauci da artikulises, sta da ti kazem.ako sagovornik nije u stanju da artikuliše svoju potrebu neizbežno se traži smisao izmedju redova
važno je za komunikaciju da anticipiraš

Nedeljom je obavezan rucak , sve ovo ostalo nije.Kuvaj ručak ne mlati tastaturom subotom pre podne.
Sta god. Poenta je da zenske na knezu nisu reprezentativ. Ima dosta vestackog. Lepih zena ima svuda, da, ali...Mislim da takođe nije do lagode ili ne
Nego se na ZApadu žene, ali i muškarci bolje hrane nego ovde, tj više gledaju šta jedu
A i naše žene ili Ruskinje što prebrzo ostare, mada nije po pravilu, ima više veze sa tim što se zapuste kada se udaju. Isto je i sa muškarcima kada se ožene.
Meni jesteSte skrenuli sa tim trava je zelenija na zapadnoj strani :/
ima i onoSte skrenuli sa tim trava je zelenija na zapadnoj strani :/
bukva.Pa nauci da artikulises, sta da ti kazem.
To je forma foruma. Zamisli sad kad bi smo svi citaki jedni drugima izmedju redova ovde?
Napisem cao, a ti krenes da razmisljas: Stanli je time hteo da kaze.
Jel mu se svidjam mozda?
A mozda mu se ne svidjam?
Ma sigurno hoce da mi salje sliku falusa i iskoristi moje telouuuu
Vidim, zato je tamo toliki prosek razvoda. Zbog dobrih i kvalitetnih muskaraca i zena.One imaju bolje i pažljivije muškarce pored sebe. Muškarce kojima ne moraš pripremiti gaće i peškir kad se krenu tuširati, kojima ne moraš kuhati 3 x na dan, sami se snađu, kojima ne moraš paziti mater, oca, tetke, strine i sl. ako ih propisno ne ugostiš čoporativno dignu nos. One ne moraju uz djecu koju rode odgajati i onoga ko im je napravio djecu. One imaju obično muškarca pored sebe koji ne mlati tastaturom subotom prijepodne po forumu već je otišao kupiti joj krosan i ružu!
zajednicki stanU Insbruku, tj selima okolo smo gledli kako porodica ide na sankanje, mama, tata, dvoje dece, svi nose svoje sanke. Onaj mali nema ni 5 godina, vuče ono, nosi na leđima, muči se, niko mu ne pomaže, to su njegove sanke i on ih nosi, vuče, šta god..
I onda takvi muškarci dele sve poslove u kući sa ženom.
Zato je i kod nas zgodno biti sa muškarcem koji je živeo malo sam, kao i uzeti ženu koja je neko vreme bila sama, a ne da jedno ili drugo od mame dođe u zajednički stan.

What everbukva.
Jes, al onda imas dvoje ljudi koji bas i ne zele da budu tupa vidi neko će se uvek naći, to ti baš i nije zahtev..
Ne znam, za zene si bas fino obrazlozila.Objasnila Paula, ja se slažem.
a gde žele da buduJes, al onda imas dvoje ljudi koji bas i ne zele da budu tu