gost 439018
Aktivan član
- Poruka
- 1.530
Ubedjena sam da, kad bi ST htela zgazila bi teNije to neko čudo, svi femoidi imaju identičan okus
Zato shhhhhh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubedjena sam da, kad bi ST htela zgazila bi teNije to neko čudo, svi femoidi imaju identičan okus
Ovo štampati i davati dečacima na maloj maturi.Zar ljubav nije ravnjanje. Ne nekakav odnos Boginja i seljak koji treba da je zasluzi. Svaka zena lepa za sebe bla bla a ovamo seljaci postrojte se. . Meni je to odvratno. Nikad ne bih mogao da budem sa takvom zenom, ma koliko da je lepa ili pametna ili sposobna, sta god. Mislis da ces da me vrtis oko prsta? Ic gona hurt bejbe. A lot.
S ovim se ja nikako ne slazem, jer tu strci jedno veliko postovanje sposobnosti zena koje su od sebe napravile lutke "radile na sebi" tacnije dale gomile para da manipulisu svojim izgledom.Ja mogu da se slozim u jednom da jesu jer previse laskaju i ne dozvoljavaju sebi taj prostor da se ravnjaju sa zenskom osobom. Vecina muskaraca. Otud i ta deformisana komunikacija i nerealno ponasanje. Da, svodi se da svako radi sa sobom sta hoce i ponasa se shodno tome. Tako da svako ima i pravo da bude arogantan i da gleda s visine. S druge strane, jedino stoji i da ti imas pravo da ne uvazavas to. Ako ti neko kaze da treba da se ponasas preplaseno i mucas pred nekom nazovi 10om, ti ne moras. I ako budes osudjen zbog toga jer samo okruzenje pruza takav mehanizam da moze da te osudi lako, ti imas i svako pravo da isprozivas to.
U ostalom i prica se o tim vezama bajnim toliko, ljubavima bla bla. Zar ljubav nije ravnjanje. Ne nekakav odnos Boginja i seljak koji treba da je zasluzi. Svaka zena lepa za sebe bla bla a ovamo seljaci postrojte se. . Meni je to odvratno. Nikad ne bih mogao da budem sa takvom zenom, ma koliko da je lepa ili pametna ili sposobna, sta god. Mislis da ces da me vrtis oko prsta? Ic gona hurt bejbe. A lot.
Imamo ih svi na početku, ali vremenom nekima lepota pomuti razum.Da se zakljuciti da samo ruznjikavi imaju ljudske kvalitete...
Pa u mladosti bi mi se više sviđao Kleflin, a sada kada sam starija sojka (31), ipak PedroKoji ti se jos svidja da vidimo dal nam se poklapaju ukusi jos vise
Kakvom duhovnom i obrazovnom? Pricas o fakultetu? Wtf.S ovim se ja nikako ne slazem, jer tu strci jedno veliko postovanje sposobnosti zena koje su od sebe napravile lutke "radile na sebi" tacnije dale gomile para da manipulisu svojim izgledom.
A recimo aktuelna lepotica Srbije, recimo da je objektivno iznad tih 10, je jedno pristojno stvorenje koje na sebi radi u duhovnom i obrazovnom smislu, pa se njena lepota vidi na kilometar.
Koliko dižeš u čučnjuBrate.
Em sam ruzna, em sam tuzna, em sam sama
Pridruzi se nama trolovima.Brate.
A i duhovni kvaliteti su mi diskutabilniKoliko dižeš u čučnju
Danas sam u plačnom režimu a vi mi ne pomažetePridruzi se nama trolovima.
A čučanj, ja ne radim sa puno kg, 70 za saday ali to mi nije max i rekord vec sa 70 radim nekoliko serija od npr 5, 6 ponavljanjaKoliko dižeš u čučnju
Znači -10/10Danas sam u plačnom režimu a vi mi ne pomažete
Nedostaje ti ona vikend kombinacija zaljubices seBrate.
Ne brini i kleflin je stariji od tebe i ne izgleda toliko lepo kao na slikamaPa u mladosti bi mi se više sviđao Kleflin, a sada kada sam starija sojka (31), ipak Pedro
Ne nedostaje miNedostaje ti ona vikend kombinacija zaljubices se
Čuj nije punoA čučanj, ja ne radim sa puno kg, 70 za saday ali to mi nije max i rekord vec sa 70 radim nekoliko serija od npr 5, 6 ponavljanja