Preuvelicavanje zenske lepote

Zar ljubav nije ravnjanje. Ne nekakav odnos Boginja i seljak koji treba da je zasluzi. Svaka zena lepa za sebe bla bla a ovamo seljaci postrojte se. . Meni je to odvratno. Nikad ne bih mogao da budem sa takvom zenom, ma koliko da je lepa ili pametna ili sposobna, sta god. Mislis da ces da me vrtis oko prsta? Ic gona hurt bejbe. A lot.
Ovo štampati i davati dečacima na maloj maturi.

Ja mogu da se slozim u jednom da jesu jer previse laskaju i ne dozvoljavaju sebi taj prostor da se ravnjaju sa zenskom osobom. Vecina muskaraca. Otud i ta deformisana komunikacija i nerealno ponasanje. Da, svodi se da svako radi sa sobom sta hoce i ponasa se shodno tome. Tako da svako ima i pravo da bude arogantan i da gleda s visine. S druge strane, jedino stoji i da ti imas pravo da ne uvazavas to. Ako ti neko kaze da treba da se ponasas preplaseno i mucas pred nekom nazovi 10om, ti ne moras. I ako budes osudjen zbog toga jer samo okruzenje pruza takav mehanizam da moze da te osudi lako, ti imas i svako pravo da isprozivas to.
U ostalom i prica se o tim vezama bajnim toliko, ljubavima bla bla. Zar ljubav nije ravnjanje. Ne nekakav odnos Boginja i seljak koji treba da je zasluzi. Svaka zena lepa za sebe bla bla a ovamo seljaci postrojte se. . Meni je to odvratno. Nikad ne bih mogao da budem sa takvom zenom, ma koliko da je lepa ili pametna ili sposobna, sta god. Mislis da ces da me vrtis oko prsta? Ic gona hurt bejbe. A lot.
S ovim se ja nikako ne slazem, jer tu strci jedno veliko postovanje sposobnosti zena koje su od sebe napravile lutke "radile na sebi" tacnije dale gomile para da manipulisu svojim izgledom.
A recimo aktuelna lepotica Srbije, recimo da je objektivno iznad tih 10, je jedno pristojno stvorenje koje na sebi radi u duhovnom i obrazovnom smislu, pa se njena lepota vidi na kilometar.

S ovim se ja nikako ne slazem, jer tu strci jedno veliko postovanje sposobnosti zena koje su od sebe napravile lutke "radile na sebi" tacnije dale gomile para da manipulisu svojim izgledom.
A recimo aktuelna lepotica Srbije, recimo da je objektivno iznad tih 10, je jedno pristojno stvorenje koje na sebi radi u duhovnom i obrazovnom smislu, pa se njena lepota vidi na kilometar.
Kakvom duhovnom i obrazovnom? Pricas o fakultetu? Wtf.
Jel je poznajes licno?
Ne.
Vidis kako si joj lako dao karakterne kvalitete, samo zato sto je poznata. A poznata je, zato sto je lepa.

Back