- Poruka
- 55.168
Ama dogovorili smo se da smo drugariNe diraj ga, meni je drag
samo cesto imamo nesporazume u komunikaciji.Salim se+ izvini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama dogovorili smo se da smo drugariNe diraj ga, meni je drag
samo cesto imamo nesporazume u komunikaciji.Pa da, u odnosu na sebe, a sebi smo dali desetkuRangiramo ne sem sebe, vec u odnosu na sebe.
Naravno da jesam, ali mu nisam time uskratila npr. radno mesto, ili unapređenje, ili neku drugu životnu priliku, što se ženama na osnovu lepote, tj. nedostatka iste, može desitiNe mislim ni da oni određuju našu poziciju na osnovu toga. Lično ne vidim da postoji razlika.
Ali... da li si nekada odbila nekog ko ti je bio ružan samo zato što je ružan?
To je bar jednostavno i razumljivo, ovo sa brojevima je zloSetih se onog klasika.
Kada muskarac klasifikuje zenu i njene kvalitete sa cuvenom recenicom, **** bi te ili ne bih te ****
Znas, kao da je svrha mog zivota da me on ****, a ja se tu nista i ne pitam da li bih ja njega ili ne bih
Onako vrlo odomacen izraz kod nas, ali kad zastanes i razmislis, jadan
ma ne, to samo retke zene postizupa ne znam da li si sa nekim stvarno imala otvoren odnos
a eto, ti radis, ali mozda nisi dovoljno zenato je više možda muška stvar, nisam ni čula žene da to rade
dao ti je 8.5, sto je u rangu 0-10 jedna jako visoka ocena.ni on ni ja nismo sujetni, pa ne mislim valjda da sam neka extra riba
A pa dobro, skloni smo i da se precenimo i da potcenimo, kako ko, kako kad.Pa da, u odnosu na sebe, a sebi smo dali desetku![]()
? nisam sujetna, i otvorena sam sa muškarcima i oni sa mnom. Čula sam svašta što često ne pričaju ženama, jer se žene brzo vređaju. Ja se ne vređam. Meni je bitno da čujem kako jeste, istinu.ma ne, to samo retke zene postizu
a eto, ti radis, ali mozda nisi dovoljno zena
Pa to i jeste lična procena.dao ti je 8.5, sto je u rangu 0-10 jedna jako visoka ocena.
na faksu 8 znaci da si sva na mestu, ali te od 9 deli dodatna literatura, a 10 je vec cist subjektivni utisak, kako si odgovorila na pitanje, koliko si samopouzdanja pokazala, i bla bla.
da, zato ti je dao 8.5Ja se ne vređam.
među ljudima gde se ja krećem, to je irelevantno. u nauci je bitno samo kakav mozak imaš. A i ja i moj partner smo iz te branše.. Dakle, potpuno opušteno. Nema vređanja drugih.Naravno da jesam, ali mu nisam time uskratila npr. radno mesto, ili unapređenje, ili neku drugu životnu priliku, što se ženama na osnovu lepote, tj. nedostatka iste, može desiti
Ne rade svi u nauci, Paulameđu ljudima gde se ja krećem, to je irelevantno. u nauci je bitno samo kakav mozak imaš. A i ja i moj partner smo iz te branše.. Dakle, potpuno opušteno. Nema vređanja drugih.
Koju knjigu?A apsolutno prihvatanje svega
Da se ne bi vredjali...
Ili da ne bi bili kao vecina jer je to kao lose...
Ne znam
Zaista savetujem onu knjigu, da bi malo vise osvestili sta su zapravo zdrave emotivne reakcije
što govoriš o slaganju? ništa se ja slažem niti ne slažemNije me pogodili vec pricamo, iako se ne slazemo,
Neke stvari mi prosto nisu zdrave
Pa napisala si da nisi trebala nista pisati, tako neki fazon , jer su se uzbudili na temišto govoriš o slaganju? ništa se ja slažem niti ne slažem
samo sam iznela razgovore sa mojim bivšim vanbračnim suprugom.
Koga boli, nek prestane da misli o tome.
A ja nisam uopšte mislila da će taj pomen na osmicu nekog tako da iznenadi
Kada telo kaze ne...Koju knjigu?
ocene su egkzaktne, ima da napravim excel, neki draft kategorija, pa mozemo da upisujemoNe znam, suludo mi je, nekako sam vise za opisne stvari
A usrecila bi seIdem ja da platim račun, nema leba od trabunjanja ovde i čekanja da iskoči neki muž