Preuvelicavanje zenske lepote

Ne mislim ni da oni određuju našu poziciju na osnovu toga. Lično ne vidim da postoji razlika.
Ali... da li si nekada odbila nekog ko ti je bio ružan samo zato što je ružan?
Naravno da jesam, ali mu nisam time uskratila npr. radno mesto, ili unapređenje, ili neku drugu životnu priliku, što se ženama na osnovu lepote, tj. nedostatka iste, može desiti

Setih se onog klasika.
Kada muskarac klasifikuje zenu i njene kvalitete sa cuvenom recenicom, **** bi te ili ne bih te **** 🤣
Znas, kao da je svrha mog zivota da me on ****, a ja se tu nista i ne pitam da li bih ja njega ili ne bih 🤣
Onako vrlo odomacen izraz kod nas, ali kad zastanes i razmislis, jadan
To je bar jednostavno i razumljivo, ovo sa brojevima je zlo

pa ne znam da li si sa nekim stvarno imala otvoren odnos
ma ne, to samo retke zene postizu
to je više možda muška stvar, nisam ni čula žene da to rade
a eto, ti radis, ali mozda nisi dovoljno zena

ni on ni ja nismo sujetni, pa ne mislim valjda da sam neka extra riba
dao ti je 8.5, sto je u rangu 0-10 jedna jako visoka ocena.
na faksu 8 znaci da si sva na mestu, ali te od 9 deli dodatna literatura, a 10 je vec cist subjektivni utisak, kako si odgovorila na pitanje, koliko si samopouzdanja pokazala, i bla bla.

Ajde bre da ne poverujem koliko vas je to pogodilo.. bolje da nisam ništa napisala. ali napisala sam da je mislio da sam ja osmica i onda se sve zahuhtalo. znate šta, to je velika pohvala.. znate li koje ribe su 9 i 10? eeeee.. haha
odoh, moram da radim

ma ne, to samo retke zene postizu

a eto, ti radis, ali mozda nisi dovoljno zena
? nisam sujetna, i otvorena sam sa muškarcima i oni sa mnom. Čula sam svašta što često ne pričaju ženama, jer se žene brzo vređaju. Ja se ne vređam. Meni je bitno da čujem kako jeste, istinu.
dao ti je 8.5, sto je u rangu 0-10 jedna jako visoka ocena.
na faksu 8 znaci da si sva na mestu, ali te od 9 deli dodatna literatura, a 10 je vec cist subjektivni utisak, kako si odgovorila na pitanje, koliko si samopouzdanja pokazala, i bla bla.
Pa to i jeste lična procena.
niko ne kaže da je neka apsolutna. kaže se za mene si 10ka...

Npr, ja kao solidna trojčica, nikad nisam htela da poboljšavam svoj izgled, i zato sam sad u poziciji da nemam muškarca da me zaštiti, da se zauzme za mene, i svaki dinar moram sama da zaradim i račun da platim

A pametne žene koje su znale pravila igre, sada koriste muževljevu platu kao zajedničku, a svoju za džeparac

Naravno da jesam, ali mu nisam time uskratila npr. radno mesto, ili unapređenje, ili neku drugu životnu priliku, što se ženama na osnovu lepote, tj. nedostatka iste, može desiti
među ljudima gde se ja krećem, to je irelevantno. u nauci je bitno samo kakav mozak imaš. A i ja i moj partner smo iz te branše.. Dakle, potpuno opušteno. Nema vređanja drugih.

Back