Preuvelicavanje zenske lepote

Ali cemu to da ti govori i da te rangira od 1 do 10.
Meni je to bolesno 🤣
Ja vih ga pitala jel normalan
Pa što, pričali smo o tome.. o koliko stvari pričaš sa nekim kada ste stalno zajedno, živite zajedno. Zajedno smo išli kejem i rangirali ženske, ja mislim 7, on misli da je 5, 8, 9, zajebancija
o čemu smo mi sve pričali.. znala sam i kakav je sex imao sa bivšima do detalja, zašto ne bismo malo i običnijim stvarima
nemam sa svakim takav odnos, ali sa njim je bilo do daske otvoreno.

Šta se čudite, pa to većina muškaraca radi, a ja sam se zarazila... ako su iskreni reći će ti ova je 10ka, ova je dobra 9, ova nije ni 5.. samo neće žene da vređaju pa ćute o tome. Msm, možda to neko i ne radi, ali svakog kog sam upoznala u bgd to radi. valjda se prenosi u druženju muških..

Šta se čudite, pa to većina muškaraca radi, a ja sam se zarazila... ako su iskreni reći će ti ova je 10ka, ova je dobra 9, ova nije ni 5.. samo neće žene da vređaju pa ćute o tome. Msm, možda to neko i ne radi, ali svakog kog sam upoznala u bgd to radi. valjda se prenosi u druženju muških..
ali sto da moja partnerka slusa kako ja ocenjujem druge zene ko na stocnoj pijaci? ne vidim svrhu

A posle kao: žene su same sebi nametnule standarde lepote, nas muškarce boli briga

A od kad dobijemo sekundarne seksualne karakteristike, ulazimo u Excel tabelu i ocenjuju nam se donji stomaci i određuje nam se mesto u životu

Zanesu se, zaborave da nisu u kladionici.

Back