Preuveličavanja o dužini penisa u erekciji?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.168
Evo nekih od rezultata naučnog istraživanja
https://www.science.org/content/article/how-big-average-penis
šta ću link je na engleskom, i skoro svi naučni radovi su na engleskom

Dakle, rezultati opsežnih istraživanja kažu da je (uzorak preko 15000 penisa iz svih delova sveta):
"the average erect penis is 13.12 cm (5.16 inches) long." (prevod: srednja dužina penisa u erekciji je 13.12 cm)

E sad, naširoko se priče raspredaju o ovome
Ali neko iskustvo moje i žena koje su sa mnom pričale jeste da je zapravo 15 cm sasvim ok penis, uobičajen, mada se predstavlja kao "mali".
Ko sad laže, nauka ili žene ili muškarci? :lol:

U prilogu je grafikon (na ordinati je dužina u cm, a na apscisi procenat; crvena kriva je opušten penis, plava u erekciji):

penis.png

Dodatni link
https://www.worlddata.info/average-penissize.php

Poslednja izmena:
Prilikom sexa to nije slucaj,uglavnom su uze to jes meni taman,samo jedna je bila za 3+ prsta
Pa da, u običnim uslovima ona se stegne, zatvori. Na pimer, kada se pliva u vodi, ne oseća se ulaz vode.. sigurno ima malo, ali malo.
I kad se ide kod ginekologa, on mora instrumentom da je raširi da bi došao do glavića materice. Jer je spljošteno, skupljeno, kako već.
Tako da se i ulaskom penisa širi koliko treba.
Ali Kamasutra opisuje (a kad je to bilo), da ima manjih, užih, širih, dubljih plićih vagina i da prema tome im pristaje manji, veći, širi, uži itd penis.
Stvar je u poklapanju.
No tema je o nekim preuveličavanjima.. pa sam htela samo da prikažem statistiku i čujem poneki komentar.

Prilikom sexa to nije slucaj,uglavnom su uze to jes meni taman,samo jedna je bila za 3+ prsta
Znas kako, to zavisi od mnogo stvari. Najbitnija stvar je koliko te ta zena zeli, vagina se do neke mere sama siri ako postoji velika zelja i napaljenost.

Ima tema po forumima gde su pretezno mladji muskarci postavljali pitanja, i mislili da su im zene ili devojke bile sa nekim ko ima vecu alatku od njih a zapravo je stvar u zelji i tada to to tako izgleda. Takodje je stvar opustenosti, zena ce verovatno biti stegnutija u pocetku prilikom prvih nekoliko odnosa, kasnije ce se desiti da bude opustenija a samim tim muskarcu ce delovati i da je sira i onda neko neiskusan pomisli evo prevarila me sa nekim kuratim i onda izgubi svo samopouzdanje a ne zna da je to sama priroda tako uredila.

Znas kako, to zavisi od mnogo stvari. Najbitnija stvar je koliko te ta zena zeli, vagina se do neke mere sama siri ako postoji velika zelja i napaljenost.

Ima tema po forumima gde su pretezno mladji muskarci postavljali pitanja, i mislili da su im zene ili devojke bile sa nekim ko ima vecu alatku od njih a zapravo je stvar u zelji i tada to to tako izgleda. Takodje je stvar opustenosti, zena ce verovatno biti stegnutija u pocetku prilikom prvih nekoliko odnosa, kasnije ce se desiti da bude opustenija a samim tim mzskarcu ce delovati i da je sira.
Sta ti je iskustvo.
Apsolutno, kada ti nesto tu nije ok, neki umemo toliko jako da stezemo misice, nesvesno, da ispada.

Ima tema po forumima gde su pretezno mladji muskarci postavljali pitanja, i mislili da su im zene ili devojke bile sa nekim ko ima vecu alatku od njih a zapravo je stvar u zelji i tada to to tako izgleda. Takodje je stvar opustenosti, zena ce verovatno biti stegnutija u pocetku prilikom prvih nekoliko odnosa, kasnije ce se desiti da bude opustenija a samim tim mzskarcu ce delovati i da je sira.
Ma ne bre sve je to vlazno svrsi 5x ,nema veze ni sa zeljom ni sa kitom,imamo sex mesecima godinama,toliko primeraka da su uglavnom 1-2 prsta taman se otvore,pokusam 3 reda radi i kad ne moze jasna je mera

Sta ti je iskustvo.
Apsolutno, kada ti nesto tu nije ok, neki umemo toliko jako da stezemo misice, nesvesno, da ispada.
Naravno, ili stezanje misica vagine u toku samog odnosa i grcenja prilikom dolazenja do vrhunca, kod nekih zena se to desava bas sa jakim intenzitetom i ako muskarac nije 100% spreman takvi trenuci propadnu, erekcija mora biti 100% inace samo stezanje nema efekta ako on nije tvrd i sam orgazam je onda kraci i slabijeg intenziteta.

Eno pčela je na onoj temi rešio 'misteriju'.. Nije isti maximum koji staje u neku nisku ženu i mene visoku definitivno je do toga nego ja o tome nisam razmišljala jer gledam stvari iz svog ugla..
Drugo, mi ovde ko da ne živimo u istoj zemlji.. Vi pričate da je 15 prosek :eek: ja kažem da je 18 al nemam šta više na tu temu jer kad kažem onda zajebavaju a nemam nikakvu uvrnutu potrebu za preuveličavanjem nije moj stil

Back