Pretnja nezaposljavanjem u EU

pa to te ja pitam:
imamo video dokaz da zandarm udara onog pandura u oko sa pendrekom, i onda se pojavljuje av na tv-u i lazno svedoci da je student nn lice, boljsevik sa bokserom razbio oko tom nesretniku koji se sam nije izjasnjavao, navodno nije video, nije siguran ko ga je zveknuo

znaci da je av laznim svedocenjem pozvao preko tv-a na obracun sa studentima, jerl treba da se pozove na odgovortnost za alzno svedocenje?
Ako postoji video dokaz, onda on ide u tužilaštvo i sud, a ne u TV emisije. Problem je što se kod nas više veruje tabloidima nego institucijama. A lažna svedočenja, ma ko ih davao, takođe podležu zakonu

Ako postoji video dokaz, onda on ide u tužilaštvo i sud, a ne u TV emisije. Problem je što se kod nas više veruje tabloidima nego institucijama. A lažna svedočenja, ma ko ih davao, takođe podležu zakonu
pa video dokaz smo videli svi gotovo istovremeno kada se av ppojavio na tv-u sa onim razbijenog oka, neko je snimio mobilnim, ali pazi, video dokaz sa doljevca ona 2 minuta sa naplatne su nestala posto je av odgledao snimak

znaci, u jednom slucaju imamo lazno svedocenje crno na belo,a u drugom sumnjamo da je ukrao dokaze i da sad nema dokaza da je lazno svedocio, a nema ko da ga propita od koga je dobio snimak, i kome ga je vratio, da se utvrdi ko je ukrao tacno ta 2 minuta, pojela maca snimak

on da ne bi bio podlozan zakonu, samo zapreti tuzlastvu da i ono sprovodi rusenje drzave, i tako se teror vrh. cacija nastavlja

Koji pravnici i analitičari? :D

Sta te zanima za Nemacku, na primer, izvoli, pitaj.
Nema slucaja koji nije prosao ili kroz moje ruke ili kroz ruke mog advokata :D
Dobro, kad već kažeš da ti je svaki slučaj prošao kroz ruke – reci konkretno: da li je za prosečnog građanina Srbije prednost pri ulasku i zapošljavanju u Nemačkoj ako ima krivični dosije ili postupak koji se vodi protiv njega?

nasao na internetu za tri sekunde ..Po nemačkom Zakonu o boravku (Aufenthaltsgesetz §§ 53–54), ozbiljna krivična dela poput nasilja, pretnji i terorizma su direktan razlog za odbijanje boravka ili deportaciju

Za koja si osudjen :D

S obzirom da niko nece biti osudjen, onda Ćaci - sedi jedan!

Ah, da, biće osuđena jedino cela zlikovačka SNS/SPS/radikalska ekipa na dugogodisnje robije, mada bice svejedno, jer mnogima ce te robije biti toliko dugacke da nece nikada izaci iz zatvora.
Neće omirisati ni srpski vazduh vise kao slobodni ljudi, kamoli evropski :D

Za koja si osudjen :D

S obzirom da niko nece biti osudjen, onda Ćaci - sedi jedan!

Ah, da, biće osuđena jedino cela zlikovačka SNS/SPS/radikalska ekipa na dugogodisnje robije, mada bice svejedno, jer mnogima ce te robije biti toliko dugacke da nece nikada izaci iz zatvora.
Neće omirisati ni srpski vazduh vise kao slobodni ljudi, kamoli evropski :D
evo pa nek neko koga zanima proveri i sam ..
https://se-legal.de/immigration-to-...rt-Visits-Minor-Offences-on-a-Criminal-Record

Kad ti ponestane argumenata, ostaje ti samo vređanje. Ali činjenice su tvrdoglave – u Nemačkoj dosije nije preporuka nego prepreka. Možeš da me zoveš kako hoćeš, ali zakon se ne menja zbog nadimaka.
trazice azil kao politicki neprijatelji rezima, to se ne zovu kriminalna dosijea, vec progon i drz.teror, razumes?

kada imigraciona administracija austroije npr pogleda cinjenicno stanje sta mislis, jel ce da poveruje av-u da se radi o teroristima, boljsevicima, ili da aljek mafijas progoni studente i gradjane srbije?

Аустријски лист пише како председник Србије користи батинаше да изазове сукобе

vi rezimlije koliko ste ludi, mozete i novaku da natovarite kriminalni dosije, jer je "pumpao" , ali u vasim vlaznim snovima, pascete sa velikim treskom

Новак је за власт у Србији “персона нон грата”

Pa da, baš će Nemačka ili Francuska da prime nekog ko je poznat po blokadama i krivičnim prijavama. Možda odmah daju i nagradu za doprinos anarhiji
Od prošle godine smo uvezani sa EU povodom toga tako da kada se proverava dal si pravio delo preko vidi se i kod nas i obrnuto.
Sve sto si pravio ovde krivične etc sada vide i preko.te fore lažne prave ih ne zanimaju.gledaju papir.
Većini blokaderosa pise napadi na službeno lice i izazivanje nereda na javnim skupovima.
Nemci obožavaju te sto napadaju službena lica.
Za radnu dozvolu se traži da nisi osuđivan mislim.
Mogu turistički da idu i rade na crno

Od prošle godine smo uvezani sa EU povodom toga tako da kada se proverava dal si pravio delo preko vidi se i kod nas i obrnuto.
Sve sto si pravio ovde krivične etc sada vide i preko.te fore lažne prave ih ne zanimaju.gledaju papir.
Ako misliš da ti je dosije prednost, slobodno ga ubaci u motivaciono pismo kad apliciraš. Videćeš koliko će te brzo vratiti nazad.

Back