MOLIM VAS ZA POMOC
Imam ovaj problem,znoje mi se dlanovi,pazusne jame i tabani...Dlanovi se bukvalno natope vodom,postaju mekani,i ne smem nista i nikoga da dodirnem...sa tabanima je ista situacija carape su mi skoro skroz mokre cak i dok je zima,isto vazi i za dlanove.Citam sve moguce forume,sajtove i vidim da ima dosta negativnih komentara sto se tice same operacije.Inace probala sam sve moguce preparate od dezodoransa,urotropin suspenzije koju su mi specijalno pravili u apoteci,zatim nasla sam i mogucnost jontoforeze,otisla do klinike dr Bojic gde sam pregledana i doktorka mi je rekla da je najbolje da kupim svoju jontoforezu koja je oko 350e i da ce mi to resiti problem,Medjutim,rezultati su bili vidljivi mozda 5 dana nakon koriscenja terapije od 10-12 dana,terapija je 30min,15min na svakom polaritetu.Koristim ga idalje,ali sve sto se javlja su isusene i crvene fleke na prednjem delu sake ali znojenje je totalno vraceno,mozda cak i za nijansu gore.Ne znam vise sta da radim,nemam podrsku porodice sto se tice operacije oni misle da sam sisla sa uma bukvalno i niko me ne shvata za ozbiljno...Takodje,svaki put kad izadjem sa deckom znojenje je jos dosta vec zbog nervoze jer samo o tome i razmisljam po ceo dan..plasim se za svaki trenutak i moj pokret kako ce mi se oznojiti dlanovi i cim to pomislim odmah su mokri,imam traume od drzanje za sipku u graskom prevozu,rukovanje sa bilo kim a kamoli drzanje za ruku sa deckom :O Zaista sam ocajna,jer i jedina opcija koja mi je ostala je operacija,a svuda pisu gomile negativnih komentara na nju i ne znam vise sta je ispravno za uraditi...Napisala sam mejl dr Kuhajdi o mom problemu pa se nadam brzom odgovoru,nadam se isto da se na operaciju ne ceka dugo jer htela bih sto pre ovoga da se resim jer postaje nepodnosljivo...Inace imam 18god i patim od toga od detinjstva jos samo je tad bilo znatno manje,sve se pogorsalo u srednjoj gde su me cak i drugari zezali za to pa se jos vise pogorsalo mojom nervozom...i tako 4 god svaki dan ista prica i iste misli za znojenje...Bukvalno je neizdrzivo,a niko da mi pomogne....
Molim Vas ako neko moze nekako da me uputi kako i sta je potrebno za operaciju,vidim da su potrebne neke analize da se urade ?
Sto se tice kompenzacionog znojenja sve je bolje nego dlanovi i spremna sam na taj rizik...![]()
Cao Anastasija,
I ja imam isti problem od detinjstva,potuno razumem tvoju pricu ali stvarno ti ne bih preporucio tu operaciju,to je krajnji metod,kasnije mozes curiti na drugim mestima i da za 5 min bude vidljivo na odeci kada su vrucine ili u prostorijama u kojima je vruce,ovako sa jontoforezom mozes ziveti lagodno...Ja sam poceo da koristim jontoforezu pre 5-6 meseci(napravio sam svoj uredjaj koj je dosta bolji od kupovnih sto se tice prenosivosti i efikasnosti zbog veceg napona,veoma je mali,manji je od mobilnog telefona i puni se punjacem od mobilnog telefona,baterija mu traje jako dugo,tipa 10-15 tretmana bez i jednog punjeja,staje u dzep i mogu ga svugde neprimetno nositi,maltene sam zavoleo ovaj uredjaj kao svoje drugo srce da imam

Poslednja izmena: