- Poruka
- 7.955
Duvaj ga majmune sendvicarski.Glup si Mugatu.Ništa ne može promeniti tu činjenicu.Jedino da se opet rodiš ali slabi su izgledi za tako nešto.Znači,ostaješ glup do smrti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duvaj ga majmune sendvicarski.Glup si Mugatu.Ništa ne može promeniti tu činjenicu.Jedino da se opet rodiš ali slabi su izgledi za tako nešto.Znači,ostaješ glup do smrti.
Kako si me uvredio ebooooteDuvaj ga majmune sendvicarski.

Na drugoj strani imas samo citat sa prve strane na kom se vidi pokusaj privodjenja jednog od brace, a posle i napad.Ne vredjaj i nemoj da si bezobrazan, vec pogledaj,na drugoj strani je.Necu da ti prebacim,nego prgledaj i proveri o cemu se i sta pise
Znam da nisam, prljav obraz je nasledan u tvojoj familiji.Kako si me uvredio eboooote![]()
Pitanje za sendvicara br. 2. Jesi li isto kenjao kad je dvadeset pandura sutiralo nepomicnog decka na protestima u Beogradu?Posto nas drugar @Sensei ne ume da nadje mesto i postavi link da li su panduri u Manchesteru oprostili Pakistancu zivot jer su mogli da ga upucaju kao zeca evo ja da postavim:
LINK, LINK <----- link je na policijsku skolu UK i propise.
Pojam reasonable force (razumne sile) koja je jedino i dozvoljena u dejstvu policije je jasno definisan, sve preko toga se sankcionise. Pa tako nisu smeli da ovog Pakistanca izresetaju nasred aerodroma jer je bio nenaoruzan ali su smeli da ga imobilisu teserom zbog fizickog napada na policajca.
Ako smatraju da im je život u opasnosti, ato je recimo ako hoće da mu uzme oružje, onda mogu da ga ubiju na mestu. To je reasonable forcePosto nas drugar @Sensei ne ume da nadje mesto i postavi link da li su panduri u Manchesteru oprostili Pakistancu zivot jer su mogli da ga upucaju kao zeca evo ja da postavim:
LINK, LINK <----- link je na policijsku skolu UK i propise.
Pojam reasonable force (razumne sile) koja je jedino i dozvoljena u dejstvu policije je jasno definisan, sve preko toga se sankcionise. Pa tako nisu smeli da ovog Pakistanca izresetaju nasred aerodroma jer je bio nenaoruzan ali su smeli da ga imobilisu teserom zbog fizickog napada na policajca.
Nista ne stoji da li smeju da sutiraju u glavu vec savladanog gradjanina. Sta vi mislite, da li smeju?
odlicno.sta je mislio,udario zakon u nos pa ce to tako da prodjeU Mančesteru je jedan muslim udario policajku u nos i svu je unakazio. Došli su drugi panduri
![]()
Da li su dobro postupili?
Diptroutuj sendvic.Ovde se stalno povlači parelela sa terorom koji praktikuje deo opozicije u Srbiji što je nedopustivo.U Mančesteru dogodio se incident neplanirani incident.Možda kao rezultat sukoba kultura jer osumnjičeni dolazi iz neke od muslimanskih azijskih zemalja.Ništa važno.
U Srbiji terorizam praktikuju na žalost domaći stanovnici.Njima je dobro poznato da teror nije dozvoljen i da pravna država na teror mora da reaguje.
Nije, pise tamo sta je, procitaj nemoj da pametujes sta je razumna sila. Posto snimak sa kamera i nije neki nije jasno sta su panduri izvadili (pistolje ili tesere) ali obrati paznju:Ako smatraju da im je život u opasnosti, ato je recimo ako hoće da mu uzme oružje, onda mogu da ga ubiju na mestu. To je reasonable force
Jel' treba da ti prevedem? Znaci panduri nisu izvukli oruzje nego tesere tako da im prestupnik nije mogao oteti oruzje koje je bilo u sigurnosnim futroloma. Glavna inspektorka je u pokusaju da opravda odgovornost policajaca jasno rekla da su izvukli tesere.Chief Inspector Melanie Simmons, head of custody at Devon and Cornwall Police, expressed her 'genuine disgust at seeing the appalling and protracted violent assaults that multiple officers sustained'.
She added that given the incident took place at a 'high security location', the firearms officers were 'very composed in these circumstances given they only drew Tasers and left their handguns in their holsters'.
Da, ali ovaj već leži savladan, pa je to šutiranje "prekoračenje ovlašćenja"Ako smatraju da im je život u opasnosti, ato je recimo ako hoće da mu uzme oružje, onda mogu da ga ubiju na mestu. To je reasonable force
Jesu.Da li su dobro postupili?
mrdnuo seDa, ali ovaj već leži savladan, pa je to šutiranje "prekoračenje ovlašćenja"
Ma ne pise on o tom prekoracenju ovlascenja, on pise o tome da su oni pre toga imali pravo da ga ubiju kao zeca kad je udario i rvao se sa pandurkom ali su mu oni ipak poklonili zivot. Po njegovom shvatanju.Da, ali ovaj već leži savladan, pa je to šutiranje "prekoračenje ovlašćenja"
Dovoljno je da je samo taknuo njeno oružje pa da bude opravdano da ga ubiju na mestu.Ma ne pise on o tom prekoracenju ovlascenja, on pise o tome da su oni pre toga imali pravo da ga ubiju kao zeca kad je udario i rvao se sa pandurkom ali su mu oni ipak poklonili zivot. Po njegovom shvatanju.
Ti si djubre jedno.Na drugoj strani imas samo citat sa prve strane na kom se vidi pokusaj privodjenja jednog od brace, a posle i napad.
Znaci izvlacis informacije iz dupeta i ubedjen si da si u pravu.
Hahahahahja, gde je snimak napada na majku?Ti si djubre jedno.
Na drugoj strani imas samo citat sa prve strane na kom se vidi pokusaj privodjenja jednog od brace, a posle i napad.
Znaci izvlacis informacije iz dupeta i ubedjen si da si u pravu.
Nadji ga majmune i pitaje Sensei-ja.Hahahahahja, gde je snimak napada na majku?
Kakvih dijabola ima ovde jbt.

Polomi se da odbranis zatucane talibane na osnovu snimka koji ne postoji.Nadji ga majmune i pitaje Sensei-ja.