V vukasinami Početnik Poruka 36 19.10.2011. u 00:00 - prepravka dokumenata #1 probao sam sa nekoliko programa da li mi neko moze objasniti kako skenirani dokumenat mogu sa photoshopom da prepravim sta se tu radi,bas nemam pojma
probao sam sa nekoliko programa da li mi neko moze objasniti kako skenirani dokumenat mogu sa photoshopom da prepravim sta se tu radi,bas nemam pojma
HYPE Domaćin Poruka 4.617 19.10.2011. u 00:11 - prepravka dokumenata #2 vukasinami: probao sam sa nekoliko programa da li mi neko moze objasniti kako skenirani dokumenat mogu sa photoshopom da prepravim sta se tu radi,bas nemam pojma Kliknite za proširenje... ah pa nije ti to bas ni macji kasalj... idi na podforum kompjuterska grafika, tamo ce te vec neko uputiti...
vukasinami: probao sam sa nekoliko programa da li mi neko moze objasniti kako skenirani dokumenat mogu sa photoshopom da prepravim sta se tu radi,bas nemam pojma Kliknite za proširenje... ah pa nije ti to bas ni macji kasalj... idi na podforum kompjuterska grafika, tamo ce te vec neko uputiti...
Qurajber Veoma poznat Banovan Poruka 11.257 19.10.2011. u 07:51 - prepravka dokumenata #3 vukasinami: probao sam sa nekoliko programa da li mi neko moze objasniti kako skenirani dokumenat mogu sa photoshopom da prepravim sta se tu radi,bas nemam pojma Kliknite za proširenje... Sa ovim programom možeš veoma lako da napraviš neke izmjene. Možeš da konvertuješ skenirane dokumente u koji "želiš" format.. ABBYY FineReader
vukasinami: probao sam sa nekoliko programa da li mi neko moze objasniti kako skenirani dokumenat mogu sa photoshopom da prepravim sta se tu radi,bas nemam pojma Kliknite za proširenje... Sa ovim programom možeš veoma lako da napraviš neke izmjene. Možeš da konvertuješ skenirane dokumente u koji "želiš" format.. ABBYY FineReader
Black Wolf Iskusan Poruka 6.981 19.10.2011. u 15:49 - prepravka dokumenata #4 Još jedan glas za Abbyy fine reader imam odlična iskustva sa njim