Da ti odgovorim na miru, samo jurnjava ovih dana.
Da ne zaboravim:
tvoj prijatelj iz CH koji čip ima, tj. koja kuća mu je radila? Jer vidim na oglasima da ima pešes M5 sa 700 ks, tako da mora da bude neki fiksni paket, kao npr ABT koji je imao 720 ks kod RS modela.
Šta je shadow line kompletan?

Nadam se da stavljaš M felge, ne neku aftermarket ciganiju.
Baš sad se video sa ovim sa BMW-om. Malo smo popričali oko detalja. Crkao mu je kompresor klime. Na Amazonu je oko 300 eura nov sa poštarinom, marka Hella. Na kupujemprodajem ima za 50 eura polovan.
Inače, od opreme nema skoro ništa. Ne sećam se za šiber, ima grejače sedišta, ksenone, duplu klimu, ASC (tako nešto) i automatski menjač. Šteta što nema komande na volanu, skroz sam se navikao na njih u Kiji. U suštini, šteta je što nije neki 525 ili 530, pa da ga iz hobija sredjujem s vremena na vreme. Ovako mislim da bi bilo gubljenje vremena i para. A svakako zanimljiv auto za doradu: M oprema sa felgama, siva folija, ispolirano farovi i komplet drugi auto. Opet, da je minimum 525, pa da se trudi čovek.
Baš ću da ga provozam prekosutra. Ima 136 kkm na satu. Malo ima rdje na gepeku, to može da se sanira dole kod nas, 8 felgi. Trebalo bi ispolirati/zameniti farove, ne svidja mi se onako kako je sada.
Što se tiče održavanja, ne mislim da je skup, jer ima sve i svašta na amazon i ebay. Recimo, ATE komplet kočnice su sada 180 eura + 20 eura poštarina: prednji i zadnji diskovi i pločice za napred i pozadi (ceo komplet), ramena po 20-25 eura itd. Vešanje pozadi i napred 250 eura (ima 20 delova komplet).
Što se tiče potrošnje, prosečna mu je 8.3 litara. Mnogo sporo vozi, udavi kako vozi. Sad smo išli u kupovinu sa gospodjama, pa ih vozio nazad do auta. Kaže nikad se nisam vozio sa nekim ko tako brzo vozi, a meni jedna ruka na volanu, pričam sa ljudima normalno i vozim normalno. To znači da bi sa ovim autom bila minimum 11-12 litara prosečna. Cena: hoće mi pokloni, ja ne prihvatam. Daću mu 1000 eura, maksimum 1500 eura. ALi pre će biti ovo prvo, jer moram da ga sredim malo: klima i zamenim sistem lađenja motora mu, servis menjača takodje.