Šta mu sredjuješ? Unutra,spolja? Kačiš M opremu?
Si mu metnuo gas? Je l limuzina ili karavan?
To su cifre potrošnje na SRB BMW forumu za 520i automatik. Preterano veliko. Mojoj ženi prosečna bila 12-13 litara sa E55K, a 3 puta jači od tog bemvejca.
Što se tiče menjača, on ima onaj što se šalta i manuelno. Kažimo ''tiptronik'' menjač, iako sam mislio da on ide tek u FL, tamo negde 1999-2000.godine.
Što se tiče Kije, gazim je ko lud, juče mi popeo potrošnju sa 7.0 na 7.1. Svaki dan je teram u crveno
Pitaću ga sutra koliko mu troši bemvejac. S obzirom da ga mahom tera autoputem, sumnjam da će precizirati za po gradu. A i on se nećka, kao ne bi da se zamerimo prodajom auta prijatelju, jer ako crkne nešto da se ne raspravljamo posle itd. Da mu crkne motor posle 500 metara, nema nazad, kupljeno, popravićemo i teraj. Jedino mi je žao što nije karavan.
Još verujemo u ono: ako zameniš jedan auto koga voziš dugo, drugim, novijim, taj stariji će bude tužan i crći će uskoro

Tako da će možda bmw da rikne posle par iljade km
Opel 1800 ccm troši 11-12 gradske, vrlo blizu te potrošnje koje si pominjao.
Preterana razlika u ceni. Za tu cenu glat još jedan W211 pored i to FL verzija.
Neće vlast da sredi ništa, nego da uzmeš ti 2.0 ts sa plinom? Ima da tuče oko 14 litara po gradu, što je cenovno kao 7 litara benzina, a 2.4 dizel stvarno sumnjam ispod 11-12 litara, zavisi gde živiš, a to je cenovno skoro 25 litara plina, tj. kao da voziš 3200 ccm alfu 166. U taj motor 2.4 jtd nema sumnje. Tu oko njega mora malo da se radi, egr ventil se propere benzinom npr.