Ako je prava koza,ona ce da na tih 94k km da izgleda perfektno i posle 40 godina.
Problem je sto se kod nas uvozi dosta automobila sa eko kozom koja je daleko losija i tu se desavaju pucanja i ostecenja.
Takodje kola iz Italije imaju problem sa enterijerom ako nisu garazirana ili zasticivana od sunca jer oni imaju jako sunce za razliku od severnih zemlaja kao sto su Holandija gde volani sa vise km izgledaju kao novi naspram italijanskih gde se dlanovi i ruke usled vece temperature znoje i to brze ishaba volan.
Ima tu i detalja poput odlepljivanja tapacirunga a uzrok svemu je sunce i veca toplota.
Klimatski uslov znači ne valja kupovati kola iz Italije koja su blizu mora zbog soli

Šalu na stranu,ovaj citroen saxo što sam vozio i slupao kupljen je na granici sa Švajcarskom negde u Švabiji.
Neverovatno koliko mu je pojela krila,haubu...Imao sam na FB slike,letos sam sve odradio,kompletno zaštitio koševe patos i eto na kraju...bum!

Izbrisao sam te slike iz sentimentalnih razloga.
- - - - - - - - - -
Inače javlja mi se tip sa tog otpada gde kome sam prodao Saxa,ima Citroenov otpad nudi mi BX-a iz 92.godine TDI za nekih 700 jevra.
I sad ne znam...S jedne strane on na tom otpadu ima 15 rasturenih BX-eva,ima delova.zna za moju situaciju,kontam-ne bi me zahebo?
A s druge strane,šta ljude briga?Što je po meni normalno,svako gleda sebe,svoj džep,i imam u vidu Dule ono što smo pričali,101 jeftin za održavanje.
I svaki dan lupam glavu oću da poludim