13k RSD 4 prednje viljuske, zamena i reglaza u Kragujevcu kod Trifunovica. Ostali su za nijansu skuplji.
Vozim 156 po dosta losim putevima, mislio sam da cu odmah da promenim kompletan trap cim promenim auto, ali posle 5 godina i nekih 70k km, npr. donju desnu viljusku jos uvek nisam radio. Omeksala je guma, ali je ok. jednu gornju viljusku, levu 2x, desnu jednom. rekao bih da leva obicno ide po losijem putu, pa je mozda zato tako. Donja leva jednom, gumice balans stangle su dobile neke podmetace, posle 15k km bile na kontroli, ok su. Zadnji trap je vecinom fabricki, a auto ima 17 god.
Cene delova nista vece, a rekao bih ni nize, u odnosu na konkurenciju. Variraju kod nekih delova, zavisno od tehnickog resenja, ali su tu negde. Kod mene su puni diskovi, pa su nesto jeftiniji, 2 prednja, Brembo, original, 5k RSD, Plocice idu od 1700-800 pa na gore, Brembo, Textar, TRW, ATE su oko 3000-3500. Zadnji diskovi za moju limuzinu, opet Brembo, 3600 2 komada. Kvacilo me izaslo tacno 200 evra, korpa, lamela, potisni, ulje u menjacu. Vecina polovnih delova je jeftino, skuplji su oni sto cesto crkavaju i brzo se razgrabe, npr. poklopac kasete, cija bravica se lomi. Elektronika nesto losija nego kod 156, recimo 156 nema tzv. body kompjuter, 147 ima, i zna da se pokvari.
A trebao bi da nam navedes i koji motor gledas, da bi smo te malo detaljnije uputili u cene delova i problematiku.