DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
to je zato što niko nije objasnio šabanima da će vozači umeti da prepoznaju gde počinje trotoar čak i upola manje da viri iz asfalta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu a ti bi da sve bude u prvoj boji ,da mu bude uradjen veliki servis,da mu stave nove gume a onda da se prodaje za sitne pare?
Idi da vidis kako je ofarbana fabricki Honda pa pricaj onda o pomorandzinoj kori.
A tek da vidis Mitsubishi!!!
Ja sam drugaru na sajmu u BG koji radi kod njih rekao da bi meni sve i jedna musterija rekla da je auto farban.To je tako fabricki odradjeno da covek ne poveruje.
auto je u dobrom stanju,redovno servisiran i održavan motor odličan,ide na ime kupca plaćena carina PDV i AMSS,oštećenja vidljiva na slikama hitno može zamena
Preprodavac klasičan. Kada odradiš sve to sa farbanjem izađe te kao "prosečna cena za vaše vozilo je" vidi kako je tablica oglodana hehehe koji li je to sudar bio? A VIDI HAUBU?![]()
Mora da se radi servis, prijateljici je taj 1.9 zveknula pumpa za vodu i krenuo da diže temp. Ako se ne čuje lanac onda menjaš sve ostalo, znači kaiš alternatora i klime, pumpu, ulje, filtere itd.
Evo jedan auto sa originalnih 108.000 km može da se proveri online
![]()
2007 Ford Fiesta 1.3 108.000km NOV
- - - - - - - - - -
Dr. NN a ti ne vidiš da su i gepek vrata izlupana na bravi na nekoliko mesta, zafarbana iznad znaka, hauba udarena pa peglana prednja desna isto? Ne vidiš da je jedno vreme auto vožen sa zalepljenim selotejpom koji je držao branik? Msm to prodaje neki glupak koji ne zna da se nitro razređivačem skida.
Fijesta vs i20, fokus vs i30. Tu se jasno vidi jbg
- - - - - - - - - -
Nemam vremena sa moba da tražim i stavljam primere uostalom cena polovnih fordova govori sve o kakvom je tu kvalitetu reč.![]()
A ti kad dodjes kuci onda nam daj oglase pa da vidimo kola istog godista kako se rangiraju.
Vidim da si okacio Hyunadai Matrix dizelas 2003 za 1300€ pa bih voleo da vidim pandam Ford za te pare iz te godine.
Cisto da se zna o cemu ti pises.
A takodje 1,9 M-jet nema lanac kako si ti to ovde pomislio nego kais.
Dr.NN taj Bravo sa slika sto si okacio ti je grobina a kako razmisljas dokazujes gledanjem najjeftinijih primeraka sa oglasa.
Meni stize jedan lep Bravo 2.0 M-jet sa 165ks 2009 ali imas da stedis jos nekoliko meseci za njega.![]()