oskar2215
Ističe se
- Poruka
- 2.366
Ma ko jos gleda kilometrazu, bitno je da ima crveno DI i da malo trosi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne videh unutrasnjost automobila, mislio bih da je za prevoz preminulih osobaMislim da ce ovo odlicno da se uklopi u zahteve:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4089428/volkswagen_passat_b55_19_tdi_170ks/
![]()
ebemti sve nova auta jos nije ni razradjen sa ovom kilometrazom ,, ????????????????????
I sva ta vozila prodaju stranci, kontakt mejlom, pa uplatis novac pre nego sto vidis auto, jer stranac treba da dodje, pa da bude siguran da ces da kupis auto. Naravno, ostanes i bez novca i bez auta. Inace, prijavio sam MUP-u prevaru, pa ce gospoda prevaranti da najebu.
Znam ja da to nije pametno resenje i da nema nista od toga, ali
Znam i da je veliki servis 500-600 evra, ali se radi na duplo duzem intervalu, pa te na kraju kosta isto kao da si radio za neki ts, ako zadrzis auto malo duze.
Ono sto jtd nema je zvuk v6 motora, a ima oblak dima za sobom. Opet, tu je i 2.4 jtd 5 cilindra, ima lep zvuk,, sa cipom ima dosta snage, a mislim da je plivajuci isti kao za 1.9 jtd, trosi mozda litar vise od 1.9, pa je mozda i racionalnije resenje od 2.5.
Ako bih kupovao neki snazniji auto, onda bi prvi izbor bio Audi 200 2.2 20v turbo quattro + malo cipovanja i imas 250-60 ks. Nije upadljiv, dobar je po snegu i ledu, a ima i dosta snage.
Inace lepa 156, steta sto retrovizori i plastika oko maglenki nije u boji auta, bio bi dosta lepsi.
pa ocigledno nesto neznas ili ja gresim koliko znam veliki servis sve drangulije delovi , ulje , antifriz , pumpa , kaisevi , roleri , svi filteri , nemogu da prebace 200 ev bez ruke ,, a ovo za oblak dima to bas nisam viideo ,, esad za zvuk toje ok 2.4 jtd ili benzin to alfi i lezi
pa ocigledno nesto neznas ili ja gresim koliko znam veliki servis sve drangulije delovi , ulje , antifriz , pumpa , kaisevi , roleri , svi filteri , nemogu da prebace 200 ev bez ruke ,, a ovo za oblak dima to bas nisam viideo ,, esad za zvuk toje ok 2.4 jtd ili benzin to alfi i lezi
Da ne videh unutrasnjost automobila, mislio bih da je za prevoz preminulih osoba![]()
Drugar koji je vozio Mazdu 6 dizelasa, se izgleda resio bede. Video ga danas moj surak da vozi Passata B5 . Sad cemo videti dal ce biti bolje srece...