Nikola Todorovic
Primećen član
- Poruka
- 537
Po meni Hyundai zadnjih par godina ima zanimljive automobile, i postaju sve bolji i bolji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi sta ti podrazumevas pod sportskim automobilom. Dali sportski izgled ili sportska ubrzanja i voznju?
Bertone Astra je uglavnom sa 1,8 16V motorom ali to sporta nije videlo,Hyundai Coupe je smesan a sporta takodje ni naslutiti,Celica donekle da ali jedva ces se uklopiti al da valja.
Meni se nudio ovaj pre neki dan i ovo je sa 1,8 16V motorom od 160 ks.Motor je hondin i ide poprilicno dobro jer mu je ubrzanje 7,8s. Pritom je cifra dosta primamljiva a auto je atraktivan maksimalno za tih 2600 koliko bi bio a auto je 2003.
![]()
![]()
Tako je samo i iskljucivo Made in Japan.
![]()
Kacio sam vec jednom ovu sliku koju sam licno napravio u servisu i nisam verovao kad sam video.Auto je bio Civic iz 2005.
Vec smo ustnovili da se Accord proizvodi u Swindonu u Engleskoj.
hjundai nije ni auto, a pogotovo sportsko auto.
Nije bitno održavanje
Znas kako, BMW je brz auto i ali jos brze prazni novcanik, a jos ako nije odrzavan. . .![]()
Naredne tri generacije iz tvoje porodice ima da krpe krater koji ce napraviti. . .
To sto ti trazis za te pare ne postojiMože li ko naći neki oglas BMW auta sa ovakvim svijetlimaPogledajte prilog 324275
Do 4500!Inače ima te l ipredlog nekog auta ne mnogo skupo isto do 4500 sa dosta konja a da ne izgleda kao oldtimer prije 250 godina?
Ko zna. Sto se tice para mozes biti i Bil Gejts, opet ces osati bez istih. Ako ces da ga vozis kod majstora onda to treba da bude majstor koji ce znati da popravi taj auto, a takav se retko nalazi bez obzira gde si. A opet majsotri ko majstori to ti nikad nece srediti 100% i uvek ce gledati kako nesto da ti "smanji" trosak koji ce negde pre ili kasnije postati veci. Sve u svemu, ako hoces polovnog BMW-a onda budi spreman da iskesiras za delove, a i da sa zaprljas ruke da sam popravis. Drugacije zaboravi. . .Takav auto ne treba da vozi onaj ko hoce, nego ko moze. I ne samo BMW, to vazi za sva kola tog viseg segmenta. Generalno, u zavisnosti od primanja, i Fiat nekom moze isprazniti novcanik.
BMW koji se redovno odrzava je brutalna masina. ali ako hoces da vozis BMW moras da das i pare. ne mozes da budes stipsa. uostalom za svaku jacu masinu je tako. ako neko misli da moze da vozi bilo koji auto ma i od samo 4-5k eura i da prelazi mesecno smesnih 1000-2000 kilometara pa samo za gorivo mora da se ispruzi bar 100-150 eura svaki mesec. i to je ona ekonomska klasa motora da trosi 6-7 litara. a ko hoce snagu, luksuzan enterijer, elektronske sisteme....to kosta. platis ali se vozis zato ko gospodin covek. ne mozes da das 4-5k eura i da se vozis u ne znam sada nekom rolsu sledecih 20 godina bez dodatnih para. isto tako ljudi gledaju registracije da li je 25 ili 30,000 dinara...pa kakva je to razlika? ni pola rezervoara...vise te kosta lose odrzavanje i noname rezervni delovi kad crknu jer ljudi ne stavljaju originalne ili stavljaju polovne sto je uvek kocka jer ne znas koliko je prosao taj deo i koliko ce jos da izdrzi....ne mozes da vozis auto od 150+ konja i da ga przis 120-150 na sat a da ocekujes potrosnju 6 litara....to nema ni u bajkama