E stvarno cu se usorati od smeha sta sve procitam!

Kazes ne odlazi auspuh? Pa covece jel ti vozis na plin i jel vidis da mu curi ujutro voda iz auspuha i jel nisi skontao da na plinasima daleko brze odlazi auspuh zbog kondenza?
Plin cuva motor? Tesko sinak jer mu je temperatura veca u odnosu na benzin i stradaju ventili dosta ranije a gori i dihtung glave.Znaci mora se skidati glava i reparirati sto je plus jer ce motor raditi bolje ali to kosta oko 200-250 eura.
I zasto uopste niko od vas ne spomene koliko kosta odrzavanje sekvent uredjaja? Ili ste mozda zaboravili da se i taj uredjaj mora odrzavati?
Koliko kostaju dizne za BRC ili Landi ili neki sofisticiraniji uredjaj koji je kvalitetniji?
Pretpostavljam da ne znate jer ne pisete o tome a ja cu vam reci da dizne kostaju 200 eura!

Koliko kosta nov rasplinjac ili njegove gumice,koliko kosta kompjuter koji takodje zna da se pokvari?
Ili hocete da kazete da je plinski uredja vecit?

Takodje vam mogu reci da na benzincu odlaze i bobine koje u nekim slucajevima,kao kod Opel-a,kostaju tricavih 240 eura jer su vezane 4 u 1.Dizne ne treba da se ciste i to prakticno svake godine ,naravno u zavisnosti od kilometraze,a kosta samo 40-60 eura. Priznajem da je odrzavanje dizela u odnosu na benzinca skuplje
ali danasnji dizelasi idu bolje i to se mora i platiti. Ja sam do pre par godina bio zadrti benzinas ali evo vozim dizelase i zadovoljan sam jer nisam uzeo lesinu sa 500k km koja je imala prilikom prodaje 150k km na satu ,a tako se mnogi zalete na jeftino i dobro pa posle kukaju,nego sam uzeo kola sa manje od 150k km i uzivam u voznji.
Koliko je plin dobar mogu samo da kazem da sam imao 9 Fiat Seicento-a sa plinom koji su presli oko 120k km i kojima je motor skroz drugacije radio nego Seicento-i bez plina.Jednostavno nisu onako lepo radili a vi sami izvucite zakljucak zasto je to tako i dali je plin zaista cuvar motora kako vi imate informaciju.