Па већ ти је рекао
наравно то све не важи и неће ти рећи кад он буде имао а класу у понуди.
Nije lako pomoći ljudima. Nov sam ovde. Shvatam da je Dule ovde neki diler, da čovek valja automobile

ali da zna da prepozna loš auto, ili ti kantu

Čovek je trgovac, a trgovci nisu "ljudi" to morate znati

kao da niko od vas nije gledao legendarnog Delboy-a.
Golf bolji od Minija, Golf bolji od A klase, ili A klasa bolja od Golfa, o tome može da se mnogo piše. I možete u poređenju ova 3 modela, da imate 3 pobednika. A to zavisi iz kog ugla gledate, i kavav auto vama lično treba. Recimo imate treće dete na putu, tu nema izbora, mora Golf, jer je Mini mali. Recimo razveli ste se, i postali srećan čovek

i sada vam treba auto za "privođenje" pa mislim da je Mini mnogo bolji za te stvari. Neko će reći Mini nije za kriv "muški ponos", i da je tesan i za te stvari, i u tome je poenta, jer će dama da pristane brže na krevet, nego da se žulja u malim, ali fensi kolima. E da, A klasa, A klasa može biti izbor svih izbora, to znaju svi oni koji imaju ženu vozača u kući. Da ne misli neko da imam nešto protiv žena, nedaj bože,
A to da CDI motor u A klasi krljaju, pa možda ako imaju 400,000 km a Dule ih vrati na pravih 145,345 km,

možda je Dule najpošteniji prodavac u Srbistanu, a vi zajebavate ovde čoveka, koji hoće da pomogne toliko koliko zna, a zna više od mnogih šalabajzera koji prodaju kola
nego se mnogo zaleće.
Toliko od mene, da ne postanem "smor" kao Dule, iako sam već postao, hvala, hvala, i hvala