Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.070

Pa ako nisi primetio ja sam okacio link ka novijim kolima i bas to su ta kola koji kupuju trgovci koji trguju sa novijim kolima i evo zadatka za tebe da mi nadjes tako mlad auto na oglasima gde ce se videti kilometraza od 300-400k km.
Ubedjen sam da ga neces naci a ovde ispada s obzirom da branis te trgovce novijim kolima da mozda i ti imas tako nesto gde si takodje spustio kilometrazu.
Ja sebe mogu da hvalim a to cine i drugi i kao sto sam vec ranije rekao ajde takodje nadji jedan jedini negativan komentar o tome da sam nekog prevario i onda cu ti sve priznati a dotle posto nemas osnov da pricas o meni i mojoj trgovini mozes samo da izmisljas.
I da,merodavno je to sto se kilometraza poklapa u carinskoj jer da je tamo spustana onda bi se to videlo na autu a i postoji uvek neki trag tj pokazatelj dali je auto toliko presao.
Veruj mi da je uglavnom obrnuta prica gde je u carinskoj deklaraciji veca a na satu manja.A sto se tice servisne knjizice na svakoj mora da postoji pecat kad je napravljena i mora biti iz godine kad je proizveden i automobil.Ako je druga godina onda se zna o cemu se radi-lupani pecati i upisivana kilometraza ali naknadno i u Srbiji.

Ubedjen sam da ga neces naci a ovde ispada s obzirom da branis te trgovce novijim kolima da mozda i ti imas tako nesto gde si takodje spustio kilometrazu.
Ja sebe mogu da hvalim a to cine i drugi i kao sto sam vec ranije rekao ajde takodje nadji jedan jedini negativan komentar o tome da sam nekog prevario i onda cu ti sve priznati a dotle posto nemas osnov da pricas o meni i mojoj trgovini mozes samo da izmisljas.
I da,merodavno je to sto se kilometraza poklapa u carinskoj jer da je tamo spustana onda bi se to videlo na autu a i postoji uvek neki trag tj pokazatelj dali je auto toliko presao.
Veruj mi da je uglavnom obrnuta prica gde je u carinskoj deklaraciji veca a na satu manja.A sto se tice servisne knjizice na svakoj mora da postoji pecat kad je napravljena i mora biti iz godine kad je proizveden i automobil.Ako je druga godina onda se zna o cemu se radi-lupani pecati i upisivana kilometraza ali naknadno i u Srbiji.

То да ли неко тргује новијим или старијим колима апсолутно није никакво мерило да ли је преварант или није. Иди на половне аутомобиле па претражи аутомобиле старе пар година, например до 3-4 године и у опцијама захтевај са сервисном књижицом. Па ако те неки конкретно заинтересује ти назови продавца и тражи му број шасије. Онда иди у овлашћени сервис провери да ли се поклапа километража коју је навео са оном коју ти је излистао сервис. Ако се поклапа онда можеш слободно да идеш да погледаш ауто у каквом је стању, да ли је лупан, фарбан, очуван, убијен.... Ако ти ни сад није јасно шта сам написао, а понављам ово исто бар трећи пут онда мислим да ти имаш проблем којим би требало да се позабаве стручна лица.