gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Ni pismo ne znašzdurmitora baчim grudvuuuu pa pokrijeeem śnjeegom budvu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni pismo ne znašzdurmitora baчim grudvuuuu pa pokrijeeem śnjeegom budvu
Da, par puta sam i ja zapazio to. Ti filmski zvučni efekti su nerealni.al meni najjače kad u filmovima vozi po zemljanom putu, makadamu i onda kad naglo ukoči il brže uleti u krivinu, škripe gume...![]()
A kilometraža na 80 mp/h. Dobri su i kad menjaju zvuk motoraa i ono mi žešće...kao jurnjava, neka potera...i kad čovek iz jednog automobila treba da skoči u drugi, ti vidiš da ne vozi brže od 20, 30...![]()
Fracuzi realno? npr taxi 1...2...3Što se tiče te jurnjave, najbolji su mi francuski filmovi. Oni ne ulaze u svaku krivinu pod ručnu, da naprave scenu debelim amerikancima. Vozi se realno.
Kao i Transporter III, izmedju dva američka kamiona sa W211Fracuzi realno? npr taxi 1...2...3![]()
eh...Baccara)
de je sad ona przenica za bmw-ove da vidi sta mu pezo radiA kilometraža na 80 mp/h. Dobri su i kad menjaju zvuk motoraOn tek kreće, a neki zvuk kao da nabio 8000 rpm.
Što se tiče te jurnjave, najbolji su mi francuski filmovi. Oni ne ulaze u svaku krivinu pod ručnu, da naprave scenu debelim amerikancima. Vozi se realno.
Evo Ronin. Snajka tera BMW![]()
Ne prizivaj gade je sad ona przenica za bmw-ove da vidi sta mu pezo radi![]()
Pokušaj hot roda, samo jednu bitnu osobinu hot roda nema. Jak motor.[Ne_Vazim_Se];16951322:Spushten krov... brate shto to!?
de je sad ona przenica za bmw-ove da vidi sta mu pezo radi![]()