Da li bi mi neko mogao pomoci u vezi izbora novog auta - Astra klasik ili Kia Pro seed? Oba 1.4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo nesto za Acivija! Inace pre neki dan sam stao pored Audija TT 2006 i koliko mi se svideo zamalo ga ne uzeh za svoju dusu ali....kad sam video kubikazu oma sam se oladio! 3,2 Quatro sa 30k km kupljen u Srbiji a dobijam ga za 17k eura sto je lepa cena. Ali kad sam video da je samo extra porez 161000 din + ostali troskovi jednostavno sam po koji put shvatio da nas narod mora da se digne na bunu jer ovo je zaista nenormalno! Znaci ko ima da da 2000 eura godisnje,samo taj moze da vozi kola vece kubikaze. Ima ga na polovnim automobilima.
20ventila, 5 cilindara... mnogo.hoce komsa i dalje da mi proda onu lybry karavan 2.0 150 ks za 3000 e registrovanu oko 2 messeca, ispostavilo se da je stvarno dobra, nista nije otislo za ovih 2 meseca, al i dalje ubedjujem caleta da taj auto nije za nas..xD
za kes bi nam dao i za 2800 e sigurno..xD
Da li bi mi neko mogao pomoci u vezi izbora novog auta - Astra klasik ili Kia Pro seed? Oba 1.4
što ti se ne sviđa? pocepo bi svakog na crti
da, ode registracija u *****
pro ceed ja vozim, a astru onako poznajem korisnički.Da li bi mi neko mogao pomoci u vezi izbora novog auta - Astra klasik ili Kia Pro seed? Oba 1.4
pa sad... ako hoćeš da voziš audi tt onda valjda imaš da platiš i tih 160 i kusur iljada. taj auto je čist luksuz, po svojoj nameni. nije porodično vozilo ili vozilo s nekom posebnom namenom osim uživanja. e, uživati se i ne mora, a ono što se ne mora koštaAli kad sam video da je samo extra porez 161000 din + ostali troskovi jednostavno sam po koji put shvatio da nas narod mora da se digne na bunu jer ovo je zaista nenormalno! Znaci ko ima da da 2000 eura godisnje,samo taj moze da vozi kola vece kubikaze.
ja mislio da si u fazi kupovine pa zato kažem.pocepo bi to stoji, al brate na ovu krizu mora se stedi..a na uatu moze mnogo se ustedi..pogotovu sto ovi samo smisljaju nove poreze..ko zna sta ce im sl. biti na pameti..
a da jedem novine da bi vozio azdahu, neka![]()
ja mislio da si u fazi kupovine pa zato kažem.
i to stoji, vožnja i posedovanje automobila neće postajati jeftinij. vidiš da je i ribarski čamac sad proglašen luksuzom.
pitam se kad će WC šolja stići na red.
pa sad dok još nije luksuz.Pa jel koristiš kanalizaciju ili ne?![]()
pro ceed ja vozim, a astru onako poznajem korisnički.
Kia:
+ cena
+ materijali u unutrašnjosti
+ puno prostora u kabini i napred i nazad
+ dizajn prema kojem nisi ravnodušan, vrata su ogromna i otvaraju se 90 stepeni
+ garancija 7 god ili 150.000km
+ dobra oprema, puno pametnih rešenja za koja ni ne znaš da postoje, npr serijski alarm
+ nizak, stabilan, zabavan za žustriju vožnju
+ solidna snaga, mada treba nagaziti da je vidiš
- moja ima 110ks i potrosnja je za moje pojmove velika. 12l/100km na gas, i 10-11 na benzin u gradu. napolju 5-8 zavisi jel uzbrdo il nizbrdo
- to što je tvrda znači da ne voli naše rupetine na putevima, kada se voziš po čestitom putu milina je
- sirenu obavezno promeni, zvuči kao fića igračka mipmip
astra:
+ valjda je i ona neki kvalitet
+ materijali u unutrašnjosti
+ održavanje nebi trebalo da je skupo, al ne znam
+ cena
+ 5 vrata
+ mislim da bolje podnosi rupetine od kie. ovo je možda i vrlo bitno
- dizajn već dosadio, a meni se i ne sviđa al to je lična stvar
- tesna kabina
- garancija
- ne znam kakva je po snazi i potrošnji, 90ks su valjda i ona i novi proceed
- slabija oprema
ako imaš neko pitanje o proceedu, slobodno. prešao je 27000km i da Qcnem u drvo, nema nikakav problem ni falinku. i majstor mi reče da se niko ne žali ni na motore ni na kola generalno. da neko ne misli sad je on pristrasan, normalan čovek, mi raspakovali priču o automobilizmu dok smo čekali neki deo za gas u servisu...
Pa jel koristiš kanalizaciju ili ne?![]()
pa sad dok još nije luksuz.
al nije meni strano ni kopanje rupe u šumi![]()
pa sad dok još nije luksuz.
al nije meni strano ni kopanje rupe u šumi![]()
Nesme da kaze, naplatice mu ekolosku taksu![]()
mi imamo 63 različite ekološke takse, samo što nisu izreklamirane ko kod vas.Neće, to moramo mi u CG da krijemo, kod vas još tu taksu nijesu uveli koliko mi se čini![]()
mi imamo 63 različite ekološke takse, samo što nisu izreklamirane ko kod vas.
na registraciji plaćamo, na litru goriva plaćamo, a sada i kad kupis nov automobil, plaćaš 12000din po toni za reciklažu. takođe imamo 186 različitih fondova za ekologiju i zaštitu i očuvanje i maženje i paženje životne sredine