gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
hahahaha ugas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://www.polovniautomobili.com/oglas895768/volvo_xc70_crosscountry/#0 i ovaj često vidjam. Neki lik ga vozi i neka prelepa plavuša, oko 30 godina.
mislio da će biti qlKo li ga prevari da ofarba auto u ovu kanta boju?
)Je l' gear tronic ili takav, sa 234prnd?Pitam se u kakvom li je stanju menjac na ovome,ovde kod mene isla dva takva kao taksi,oba su imali probleme sa menjacima,a menjac kosta iha haa.
mislio da će biti ql)
Je l' gear tronic ili takav, sa 234prnd?
je l ima i poluatumatski mod, + - mod menjanja brzina?Iskreno ne znam koji tip je ali znam da je automatski.
je l ima i poluatumatski mod, + - mod menjanja brzina?
Taj ima 5 i 6 brzina, a ovaj drugi ima 4 brzine.E to je imao
mnogo mi je to. a jos kad vidis kolko si ga platio...Realno, uopste ne laze mnogo, celim rasponom za manje od 10km/h.
svaki cajger laže, sig!to onaj sa 400 konja.
ebes ti taj auto kad ga platis 80.000e ili kolko je onomad kostao,
a cager ti laze
lakše im je da uploduju pdf. sa ažuriranim cenama, nego da na sajtu ažuriraju cene.mnogo mi je to. a jos kad vidis kolko si ga platio...
zasto na sajtovima uvek cenovnik postoji samo u PDF formatu. nerviraju me
ofkors, ali da na svom autu imas dva razlicita pokazivanja...nek laze u odnosu na GPS i pandurski radar,svaki cajger laže, sig!
što ti se ne sviđa? pocepo bi svakog na crtihoce komsa i dalje da mi proda onu lybry karavan 2.0 150 ks za 3000 e registrovanu oko 2 messeca, ispostavilo se da je stvarno dobra, nista nije otislo za ovih 2 meseca, al i dalje ubedjujem caleta da taj auto nije za nas..xD
za kes bi nam dao i za 2800 e sigurno..xD
da, ode registracija u *****Steta sto je preko 2000ccm
kad sam video kubikazu oma sam se oladio! 3,2 Quatro sa 30k km kupljen u Srbiji a dobijam ga za 17k eura sto je lepa cena. Ali kad sam video da je samo extra porez 161000 din + ostali troskovi jednostavno sam po koji put shvatio da nas narod mora da se digne na bunu jer ovo je zaista nenormalno! Znaci ko ima da da 2000 eura godisnje,samo taj moze da vozi kola vece kubikaze. Ima ga na polovnim automobilima.