Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to je stari cica, penzioner, ne trebaju njemu 100ks :) U svakom slucaju, hvala na savetima. Cekam da se jave jos par njih, cije misljenje cenim, pa da opravljam caleta :) Jos ima da likuje kad mu kazem da je ekipa sa krstarice na njegovoj strani :lol:
Interesuje me koji dizel najmanje trosi. Cale oce da uzme nesto jeftino (3-3,5k), pa sam mu predlozio 206 1.4hdi. On se interesuje i za Punta 1.3 multijet, al ja ga odgovaram.
Onda se bolje ne mesaj, za svaki kvar ces ti biti kriv .z:)
Mozda ni Fokus tddi nije losa kupovina, karavan , ako imate vikendicu, vocnjak i sl. da ne jebava tvoj auto.z:lol:

Nije taj motor uopste lenj kad je sve ispravno na njemu.Naravno da ne ide kao 1,9JTD ali nisu ni ista klasa ali zato menjas samo ulje i filtere a posto nema zupcasti kais jednostavno ne razmisljas kad ce puci.

Ma kad si maler, i nakovanj ce da ti se pokvari.

Zelim ti da sto pre ozdravis.
ziveli2-1.gif

ljudi zelim da kupim neki auto do nekih 5000-7000 eura.
Zanima me neki predlog.

Evo sta sam do sad uzeo u obzir

VW Golf 1.9 TDI , 96 kW - Karavan
VW Passat 1.9 TDI, 96 kW - Karavan
Renault Megane 1.9 dCi , 88 kW - Karavan
Volvo S80 2.5 TDI, 103 kW - Limuzina
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi, 85 kW - Limuzina

e sad me zanima odrzavanje i isplativost ovih modela kod nas cene rezervnih delova i tako to. z:lol:
Hvala vam unapred!

ljudi zelim da kupim neki auto do nekih 5000-7000 eura.
Zanima me neki predlog.

Evo sta sam do sad uzeo u obzir

VW Golf 1.9 TDI , 96 kW - Karavan
VW Passat 1.9 TDI, 96 kW - Karavan
Renault Megane 1.9 dCi , 88 kW - Karavan
Volvo S80 2.5 TDI, 103 kW - Limuzina
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi, 85 kW - Limuzina

e sad me zanima odrzavanje i isplativost ovih modela kod nas cene rezervnih delova i tako to. z:lol:
Hvala vam unapred!

volvo sa tim motorom obidji, slobodno.

hehe zasto da odbaciv vw? ja mislio da oni valjaju :D
al ok i ja sam mislio da uzmem Megana dosta je popularan kolko vidim malo trosi,
i jos ako delovi nisu skupi mislim da mi je to onda jedna od naj opcija.
inace nije mi frka oko registracije jer ga necu kod nas registrovati.
koliko se volvo isplati za odrzavanje, da li se puno kvari?
hvala :)

Ne odbacuj VW, nego ti je Automobilizam kao klub mrzitelja VW, a VW automobili su izuzetno kvalitetni i pouzdani.

Pouzdani kao i vecina drugih, a precenjeni, znaci treba ih platiti vise (kao polovnjaka), a dobijes malo bolje materijale u kabini (mada, nije pravilo) i to je sve. Dakle, slobodno prosiri trazenje i na druge proizvodjace, i kupi sta ti se svidja. Bitno je stanje polovnjaka, a ne marka (donekle).

A taj Volvo je sigurno skuplji za odrzavanje od svih gore navedenih, a i registracija kod nas je bas velika za njega, zato sto prelazi 2000ccm.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back