Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bi verovatno kupio ovako nesto:

!!rsuq8gBW0~$(KGrHqEH-C0EuYUGtQ46BLonWM5RwQ~~_27.JPG

Ako moram da se odlucim za jednog, stvarno tesko pitaje.
da sam seik kupio bih: Imprezu{subaru], EVO, Ajkulu, Merrcedes G, Discovery, Volvo 244 [nov po narudzbini], Aston Martin Vantahge, neku alfu cabrio, Mustang `67, Peugeot 504 coupe, ...Audi quatro...mozd asam nekog zaboravio. Mercedes sl500...
A sa 50.000e, samo jedan , verovatno
images

Volvo-S80-Interior_Image-07-800.jpg

2008-2dvolvo-2dv70-2d5.jpg

Al to je kao da pitas ko je najlepsa zena na svetu...

Imam mnooooogo boljih slika al ne znam di su..z:)

brate pre par dana sam vozio takav jedan S80, kinetic oprema
tako ide i tako izgleda
da ti je zao da pipnes nesto u njemu, da ne isprljas slucajno, ali ni slucajno :D
odlican auto, san snova!

e da - ovaj sistem ekrana za navigaciju koji na dodir izlazi iz table su preuzeli
iz Volvo kamiona. tamo je to pocelo da se ugradjuje jos 2001 i neverovatno je dobra stvar :D

druze joco cetniku:
1. ne uzimaj golfa
2. to voze samo seljaci pa okace krst od 35cm na retrovizor tako da lupka o menjac
3. uzmi normalan auto - reno megan, 307 ili 308, c4, alfu 147... konkretno megana mozes za male pare da kupis. poenta auta je da traje valjda.
4. modeli tipa gti i ostale varijante, se ne kupuju polovni jer su unisteni. kupljeni su da bi se rabili bez milosti od strane neizivljenih tatinih sinova. sto znaci trap raskliman, kvacilo i kocnice na izdisaju, verovatno je i slupan... mislim to je sve vozacka kultura u srbiji jer se ovde kola po difoltu ne odrzavaju, vec voze razje8ana.
5. neces biti kul sa golfom gti koji ima celave gume, izlupan je, tandrce dok radi, i kvari se cesce nego auto koji pod haubom ima male hrcke koji trckaraju u onim krugovima
6. procitaj ponovo pod 1
7. potrosnja o kojoj pricas je svakako monstruozna, benzinac u gradu generalno nece trositi manje od 10 litara. i to ako pricamo o nekom 1,4 ili 1,6 motoru... ovde ces blago cici imati 14-15 a plus kad dodas to sto je auto produvao bice i mnogo vise, a litar benzina 120-130din...

ozb, kao prvo gledaj drugi auto jer je vw u srbiji precenjen i platices starijeg golfa u losijem stanju isto koliko drugi auto u boljem i mladjem izdanju. a pritom taj golf nije ni po cemu bolji ni bio.
i drugo izbegavaj kao sto sam rekao te gti i ostale tjuning stajling varijante. jeste kul, znam, ali kupiti tako nesto je rupa bez dna.

druze joco cetniku:
1. ne uzimaj golfa
2. to voze samo seljaci pa okace krst od 35cm na retrovizor tako da lupka o menjac
3. uzmi normalan auto - reno megan, 307 ili 308, c4, alfu 147... konkretno megana mozes za male pare da kupis. poenta auta je da traje valjda.
4. modeli tipa gti i ostale varijante, se ne kupuju polovni jer su unisteni. kupljeni su da bi se rabili bez milosti od strane neizivljenih tatinih sinova. sto znaci trap raskliman, kvacilo i kocnice na izdisaju, verovatno je i slupan... mislim to je sve vozacka kultura u srbiji jer se ovde kola po difoltu ne odrzavaju, vec voze razje8ana.
5. neces biti kul sa golfom gti koji ima celave gume, izlupan je, tandrce dok radi, i kvari se cesce nego auto koji pod haubom ima male hrcke koji trckaraju u onim krugovima
6. procitaj ponovo pod 1
7. potrosnja o kojoj pricas je svakako monstruozna, benzinac u gradu generalno nece trositi manje od 10 litara. i to ako pricamo o nekom 1,4 ili 1,6 motoru... ovde ces blago cici imati 14-15 a plus kad dodas to sto je auto produvao bice i mnogo vise, a litar benzina 120-130din...

ozb, kao prvo gledaj drugi auto jer je vw u srbiji precenjen i platices starijeg golfa u losijem stanju isto koliko drugi auto u boljem i mladjem izdanju. a pritom taj golf nije ni po cemu bolji ni bio.
i drugo izbegavaj kao sto sam rekao te gti i ostale tjuning stajling varijante. jeste kul, znam, ali kupiti tako nesto je rupa bez dna.

vazi hvala ti

To je tacno, i moj auto je dosao iz Austrije, ali je zato kod mene dosao zasticen i nemam problema sa korozijom. Bilo koji noviji auto je solidno zasticen, ali ipak, ako vec imas saznanje da je takva situacija u Austriji, onda lepo pregledas limariju, pa sta ti Bog da :). A neces pogresiti sa tim autom ,Mazde su generalno vrlo dobre, samo sve zavisi na kakav polovnjak ces naici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back