gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Sta mislite o golfu 4 gti ? uzeo bi neki auto do 5 soma pa me zanima sta mislite kakav je
Ovde su ti sve hejteri VW
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o golfu 4 gti ? uzeo bi neki auto do 5 soma pa me zanima sta mislite kakav je
Polako, tek si kupio auto.sta biste kupili za 50.000e?
i ne prolazi ona varijanta da kupis logana i ostalih 40.000 popijes. nego koji auto tako za 50 iljada + - koja.

za samo 50.000??????? pa i dalje ne moze nistaNikako da cujemo sta bi cika Brajan Koen kupio za 50 000e![]()
Zeljno iscekujem njegov odgovor!![]()

Nikako da cujemo sta bi cika Brajan Koen kupio za 50 000e![]()
Zeljno iscekujem njegov odgovor!![]()
![]()
lepota...
Ako moram da se odlucim za jednog, stvarno tesko pitaje.
da sam seik kupio bih: Imprezu{subaru], EVO, Ajkulu, Merrcedes G, Discovery, Volvo 244 [nov po narudzbini], Aston Martin Vantahge, neku alfu cabrio, Mustang `67, Peugeot 504 coupe, ...Audi quatro...mozd asam nekog zaboravio. Mercedes sl500...
A sa 50.000e, samo jedan , verovatno
![]()
![]()
![]()
Al to je kao da pitas ko je najlepsa zena na svetu...
Imam mnooooogo boljih slika al ne znam di su..![]()
SVe najgore.Ako imas 5.000 mozes da uzmes normalan auto.
Ja sam gledao golf 5, sa stvarnih 55.000km, to je uzas...
...ne mozes dobar gti da uzmes do 5000....

Sto sta fali gti-u 4 ?

To sto je VW
Salimo se mi malo, ako ti se svidja i imas para, uzimaj.

druze joco cetniku:
1. ne uzimaj golfa
2. to voze samo seljaci pa okace krst od 35cm na retrovizor tako da lupka o menjac
3. uzmi normalan auto - reno megan, 307 ili 308, c4, alfu 147... konkretno megana mozes za male pare da kupis. poenta auta je da traje valjda.
4. modeli tipa gti i ostale varijante, se ne kupuju polovni jer su unisteni. kupljeni su da bi se rabili bez milosti od strane neizivljenih tatinih sinova. sto znaci trap raskliman, kvacilo i kocnice na izdisaju, verovatno je i slupan... mislim to je sve vozacka kultura u srbiji jer se ovde kola po difoltu ne odrzavaju, vec voze razje8ana.
5. neces biti kul sa golfom gti koji ima celave gume, izlupan je, tandrce dok radi, i kvari se cesce nego auto koji pod haubom ima male hrcke koji trckaraju u onim krugovima
6. procitaj ponovo pod 1
7. potrosnja o kojoj pricas je svakako monstruozna, benzinac u gradu generalno nece trositi manje od 10 litara. i to ako pricamo o nekom 1,4 ili 1,6 motoru... ovde ces blago cici imati 14-15 a plus kad dodas to sto je auto produvao bice i mnogo vise, a litar benzina 120-130din...
ozb, kao prvo gledaj drugi auto jer je vw u srbiji precenjen i platices starijeg golfa u losijem stanju isto koliko drugi auto u boljem i mladjem izdanju. a pritom taj golf nije ni po cemu bolji ni bio.
i drugo izbegavaj kao sto sam rekao te gti i ostale tjuning stajling varijante. jeste kul, znam, ali kupiti tako nesto je rupa bez dna.
. A neces pogresiti sa tim autom ,Mazde su generalno vrlo dobre, samo sve zavisi na kakav polovnjak ces naici.