Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo pokusaj auta-frankenstein (lada kalina) sa grande puntom, a sada babe i zabe.
ali to je valjda demokratija da svako polupismen i upitne inteligencije moze da se pravi pametan.

e sad ti sto zabranjujes slobodu govora:
daj Boze da si ikada video Ladu Kalinu a kamoli u nju seo kad tako pricas....
Znaci cuo si da Grande punto pravi Fiat,a da Kalinu pravi Lada i to je sve....
Grande Punto je ok,ali je mali Kalina ima prednost u dosta segmenata,skoro u svim,tako da....Tako da,kad prostudiras Kalinu mozemo popricati malko povise.....
POZDRAV,SVE NAJBOLJE,:rtfm:

Grande Punto je ok,ali je mali Kalina ima prednost u dosta segmenata,skoro u svim,tako da....Tako da,kad prostudiras Kalinu mozemo popricati malko povise.....

ma pusti ih vidis da su za Fiatofili...ljudi cim cuju lada odma pocnu da pricaju sve najgore......ja citav zivot vozim lade i skoro da nema modela osim priore koju nisam vozio......a kalinu sam vozio i mogu reci da je sasvim dobro auto kao i lade generalno narocito u zadnje vrjeme...

Poslednja izmena:
između ostalog da lada se proivodo vise od 30 godina ....sto znaci da nije los auto
a evo i nekih podataka.....

У првих 7 месеци ове године, продато је домаћим купцима 272,600 модела "Лада" до је по програму "Старо за ново" само у Јулу продато 24,500 Лада - највише новог модела "Приора" - 70.800, затим следе модели "Рива" 2105/2107 - 68.800 аутомобила, "Самаре" 58.000 и "Калине" 51.300 и на крају "Ниве" 23.700.

http://www.itar-tass.com/eng/level2....1036&PageNum=0

Šta te konkretno zanima oko GT-a? Radjen je na istoj platformi kao 147 i 156 i takodje niko neće moći da sedne iza tebe ako si visok preko 1.90.
Inače auto je fantastičan, pogotovo modeli sa Q2 diferencijalom, izgleda brutalno, a takodje je i poslednji model sa pravim i poslednjim Alfinim šestakom. Taj dizel ide dosta dobro, mada ako imaš keša v6 je prava mera i jedini motor koji ide ruku pod ruku sa njegovim izgledom.

da prostudiram tehnologiju iz proslog veka?
http://www.opel-corsa.info/gallery/photos/1999/opel-corsa-photo.jpg

I tebi je ta Lada lepsa od Grande Punta?
28s781u.jpg

2468byu.jpg

O ukusima kao i uvek ne vredi raspravljati!

Poslednja izmena:
znaci cuo si da je Kalina bazirana na Korsi,skinuo si neku staru Corsu i mases mi time....
Jeste ima slicnosti sa Korsom ali nije ista-NIKAKO
http://www.probefahrten.eu/wp-content/uploads/2008/01/lada1118.jpg
Evo pa pogledaj malo bolje

nisam ja nista cuo, ja znam. i nisam skinuo neku staru korsu, cak sam skinuo malo bolju verziju i to sa 4 vrata. i naravno da nije ista jos je nekvalitetnija. ja nisam vidio ni jedan grande punto da neshto zvrci, skripi i da izgleda kao da je 15 godina star. a kalinu sam vidio skoro novu(ima je profesor na faksu) i sva se raspala mukica.
da li ti uopste znas znacenje reci platforma automobila. znaci nema sta ta kalina da bude ista ili ne. zna se sa kojim autom dijeli platformu i to je jedina istina. i to nema veze sa slicnosti. auto je jednostvno takav (krshina)
ne treba puno tehnickog znanja,smisla za automobile i inteligencije (koja je u tvom slucaju upitna) da se zakljuchi da prilikom udara lade krivi se A stub, volan se zabija u grudi vozacha i vozach umire. i suvozac jer ce se krov spljoshtiti i razvaliti mu glavu. ovi ostali neka im Bog pomogne. fico (FIAT 500) je mnogo bezbjednii i bolji auto od lade kaline.

nisam ja nista cuo, ja znam. i nisam skinuo neku staru korsu, cak sam skinuo malo bolju verziju i to sa 4 vrata. i naravno da nije ista jos je nekvalitetnija. ja nisam vidio ni jedan grande punto da neshto zvrci, skripi i da izgleda kao da je 15 godina star. a kalinu sam vidio skoro novu(ima je profesor na faksu) i sva se raspala mukica.
da li ti uopste znas znacenje reci platforma automobila. znaci nema sta ta kalina da bude ista ili ne. zna se sa kojim autom dijeli platformu i to je jedina istina. i to nema veze sa slicnosti. auto je jednostvno takav (krshina)
ne treba puno tehnickog znanja,smisla za automobile i inteligencije (koja je u tvom slucaju upitna) da se zakljuchi da prilikom udara lade krivi se A stub, volan se zabija u grudi vozacha i vozach umire. i suvozac jer ce se krov spljoshtiti i razvaliti mu glavu. ovi ostali neka im Bog pomogne. fico (FIAT 500) je mnogo bezbjednii i bolji auto od lade kaline.

ne pricaj gluposti ....volan ne ide u grudi a evo ti vidi ni punto nije bolji....
samo se ti nadaj da ces u punta proci neocesan....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back