Tihi ocigledno smo mi svi glupi kad ti moras da nam kazes sta smo ustvari mislili.
Procitaj prvo dobro sta sam napisao,zatim prostudiraj sta sam napisao pa onda iznesi to pred neki sud i valjda ces tad shvatiti o cemu neko pise.
Nisam rekao da se za najnizu cenu dobija klot oprema nego najnizi kvalitet kod japanaca a da to nije tako kod nemaca gde je svuda isti kvalitet bilo to u klotari ili u najnapucanijoj opremi.
Izvrces reci svesno ili nesvesno a ocigledno zato sto ne citas postove jer nemas vremena da ih procitas zbog svojih pisanja na raznoraznim forumima i extremog broja poruka tj. postova.
I ebes japanca kad moras da kupujes neke kitove da ti se ne bi izgrebala plastika. I sto je jos gore imam ja jos jednu sliku gde se ta plastika koja je ofarbana u sivo izgrebala i ima sitne ogrebotine a Kum ne nosi nista u tom Accordu i taj auto mu sluzi samo da se vozi. Tu i ne moze da stavi mobilni a plastika je izgrebana. Evo slike gde se vidi par sitnih ogrebotina ali je problem kako god slikao uzivo se to daleko vise vidi i bas upada u oci.