Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme je zato sto svako ko ima malo kesa u dzepu trguje automobilima, pri tom, uvoze se svakakvi krsevi, koje su babe vozile sredom do pijace, a nedeljom do crkve, vrse se razne mahinacije, itd. Ne kazem da je uvoz automobila privilegija samo jedne grupacije, ali treba da se uvede neki red. Postali smo gorbllje automobila iz Italije. Umesto na otpad, oni dodju kod nas, svi zarade, samo se kupac "ocuvanog" automobila pati.

A broj se smanjio zato sto se malo zakomplikovala procedura i koliko sam primetio, traje nesto duze, tako da mislim da se broj oglasa nece nesto drasticno smanjiti.

A medju krsevima sine i poneki biser moras priznati. :D
otq9nr.jpg

Pa to sto je Audi A6 ne znaci da je ekstra auto po defaultu. Upravo se takvih najvise krseva i uvozi.

Jer Srbin zeli da vozi Audija za male pare pa makar crko, zato kod nas odlicnu prodju imju takva vozila sa par stotina hiljada kilometara na satu.

Ne kazem za ovaj tvoj nista, al cinjenica da takva vozila kod nas najvise stizu i imaju najbolju prodju.

Poslednja izmena:
Vreme je zato sto svako ko ima malo kesa u dzepu trguje automobilima, pri tom, uvoze se svakakvi krsevi, koje su babe vozile sredom do pijace, a nedeljom do crkve, vrse se razne mahinacije, itd. Ne kazem da je uvoz automobila privilegija samo jedne grupacije, ali treba da se uvede neki red. Postali smo gorbllje automobila iz Italije. Umesto na otpad, oni dodju kod nas, svi zarade, samo se kupac "ocuvanog" automobila pati.

A broj se smanjio zato sto se malo zakomplikovala procedura i koliko sam primetio, traje nesto duze, tako da mislim da se broj oglasa nece nesto drasticno smanjiti.

Па није се смањио број кршева него генерално број аутомобила у огласима. Ко зна можда нам је порасла куповна моћ па не могу дилери да постигну да увезу аута колико ми купујемо. :mrgreen:

Cim se smanjio broj automobila smanjio se i broj krseva, kojih, po slobodnoj proceni, ima vise od pola. Sad kad nam poraste kupovna moc ima da uletimo punim gasom u svetlu buducnost. Kad smanje plate, pa kad poskupi struja, a uskoro ce i gorivo, ima da procvetamo. Moje misljenje ja da vecinu kupaca cine oni koji rade u drzavnim firmama.

Inace, evo me neko vreme po inostranstvu, i mogu vam reci da su Svajcarski automobili fantasticni! Kad udjes iz Austrije ili Nemacke u Svajcarsku, odmah vidis da se voze daleko bolji automobili. U Svajcarskoj je sasvim normalno da vidis 2.0 + auto. Recimo, video sam nekoliko Astri G 2.2. Golfovi gti, Lanceri evo, Impreze sti, Cayene S, to je kao dobar dan. Ima i dosta old timera, a svi automobili bez i jedne ogrebotine.

Salona koji prodaju Ferrari,Lambo, Porsche, koliko hoces. Cak se nadje i po neki RR na ulici.

Pa to sto je Audi A6 ne znaci da je ekstra auto po defaultu. Upravo se takvih najvise krseva i uvozi.

Jer Srbin zeli da vozi Audija za male pare pa makar crko, zato kod nas odlicnu prodju imju takva vozila sa par stotina hiljada kilometara na satu.

Ne kazem za ovaj tvoj nista, al cinjenica da takva vozila kod nas najvise stizu i imaju najbolju prodju.
Zar ne vidis da je auto u carini i da je to nenasminkan auto a pogledaj mu liniju i kako stoji?
Evo ti slika namucenog auta iz inostranstva koji svi vole jer je A6 a ne zato sto je ocuvan i to bez ikakvog usisavanja i mazanja.

Dule ,ti da staviš sliku potpuno novog auta ima Tihi tebi da nađe zamerku za taj auto.

Audi je fino ocuvan iznutra al sa losom opremom tj klotara.

- - - - - - - - - -

Ma sve sami raspad se uvozi jer tako radi vecina a onda zbog takvih prica ispastaju i ljudi koji rade posteno i korektno.
Ovo su jos dva koja su trenutno u dvoristu a raspadi teski su i to toliko da se nisu ni dubinski prali.

dule dobar ti je Saab al sta vredi kad je narod dekintiran i jednostavno nemaju ljudi pare.

Drugo i ljudi koji bi kupili neki noviji auto u 90% slucajeva imaju neki stariji kojeg tesko mogu da se rese sve je to vrzino kolo.

Poslednja izmena:
Zato ce biti povoljna cena i svi srecni i zadovoljni a pogotovo kupac jer ce dobiti extra auto za lepe pare a vozi A6 i ko zna spolja jel ima veliku navigaciju ili ne ili grejace sedista ili tempomat.:D
Za te opremljene koliko ja vidim morace da da skoro 1-2k eura vise pa sad vidite dali je ovo dobra kupovina ili ne.
Juce mi nudi lik 207 1,6 HDI 2007 za BMW i kao postavi se ozbiljan a kad sam ga pitao koliko ceni svoj auto odvlai i ostade ziv-6000 eura!!!:eek:
Pa bes mi mater ako ima normalnih ljudi ili mene samo zovu ti nenormalni i nude svoja kola po neverovatnim cenama.
Cuj 6000 a ima ih po 4500-5000 da biras.
A moj BMW bio najjeftiniji na oglasima i sad sam zbog takvih digao cenu .

Zato ce biti povoljna cena i svi srecni i zadovoljni a pogotovo kupac jer ce dobiti extra auto za lepe pare a vozi A6 i ko zna spolja jel ima veliku navigaciju ili ne ili grejace sedista ili tempomat.:D
Za te opremljene koliko ja vidim morace da da skoro 1-2k eura vise pa sad vidite dali je ovo dobra kupovina ili ne.
Juce mi nudi lik 207 1,6 HDI 2007 za BMW i kao postavi se ozbiljan a kad sam ga pitao koliko ceni svoj auto odvlai i ostade ziv-6000 eura!!!:eek:
Pa bes mi mater ako ima normalnih ljudi ili mene samo zovu ti nenormalni i nude svoja kola po neverovatnim cenama.
Cuj 6000 a ima ih po 4500-5000 da biras.
A moj BMW bio najjeftiniji na oglasima i sad sam zbog takvih digao cenu .

Не зову само тебе, зову све редом. Будала нам не мањка, вазда их има.

:ok:
E ova ti je dobra i ladno cu poceti da primenjujem tu spiku da vidim kako ce da reaguju.
Sta vozim? Vozim motor a kola tj. Bubu sam prodao i sad cekam da vidim sta cu da registrujem jer lako je pucati na GTI ili BMW ili nesto tako skupo ali ja sam skroman i razmisljam da mi za 3-4k km koliko predjem godisnje ne treba tako skup automobil i da do 3k eura mogu da ostavim sebi neki dobar auto a tu imam sad bas nekoliko lepi a medju njima Merivu 2004,307 2005,Punto 2005,Corsu 2005 ili nesto trece.....

Mora da se skine tapacirung i brava vrata a onda se na njoj vidi deo gde je plastika potrosena i tu sam sa lemilicom dodao plastike i vrata su se otvarala kao kad su bila nova. Nije nista specijalno komplikovano i ako se iole razumes u materiju treba to 1-2h da to napravis laganim tempom uz pivce za zivce.
Kako da zaboravim Grandisu kad mi je ostavio lepe uspomene a sutra mi stize ovaj 1,9 M-jet Sport sa 130 ks 2006 a i on je u igri samo mora da me odusevi stanjem kad ga budem video.
I samo se nadam da su ostali krovni nosaci na njemu i da mi na pregledu nece guliti folije.
js1qqh.jpg

Kupujem drugi auto...zadržavam postojeći, tako da mi treba isključivo nešto od ova tri : Hyundai Atos, Suzuki wagon ili Opel Agila.
Šta su prednosti i mane kod njih ? Nije mi bitna snaga, ni brzina, koristiće se isključivo kao gradski auto, ali mi je vrlo bitna potrošnja i troškovi održavanja.

Proveri na www.reliabilityindex.com indeks pouzdanosti za sva tri pa kupi onaj koji ti je najpouzdaniji od ta tri.

Troskovi odrzavanja su ti odprilike slicni jer su sva tri auta iz iste klase.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back