Sta ste se dohvatili BMW kad se porede Akord i Oktavija. Ajde Tihi, vrati se na Oktaviju i mani se zadnjih sedista na BMW 3 i gepeka na BMW 5, bas me zanima sta jos imas da kazes u odbranu Akorda a na stetu Oktavije. Ne vozim nijedan od tih automobila, ali nemam nista pametnije da radim

. Dusan ti je rekao da ti je Akord krs u odnosu na Oktaviju, a ti se dohvatio starog BMW.
Moj brat od rodjenog ujaka ima Skodu Octaviu, kao i moj veoma dobar drug. Vozio sam se u autu sa obojicom.
Kod brata sam morao da sedim iza njega u autu, jer je na sedistu iza suvozacevog bilo instalirano sediste za njegovo dete.
Jedva sam uspeo da uguram noge , on je visok isto koliko i ja 188-189 pa mora sediste da povuce nazad vise da bi mu bilo komotno da vozi.
Bratova Octavia je 2004 a od drugara 2008 godiste.
Sad slazem se da Octavia ima veci gepek i tako je generalno uglavnom svuda te porodicne limuzine imaju veci kapacitet gepeka od sportskih.
I sve sem gepeka mi je na strani Accorda, pocev od kvaliteta voznje, udobnosti , lezanja u krivinama, pouzdanosti, atraktivnosti, dizajna enterijera i eksterijera....
Ovo je enterijer Skode Octavie 2011 godiste
Enterijer Honde Accorda 2014 godiste koju ima Duletov kum
I sta ovde deluje bolje kod Octavie? Cak i u ovom nivou opreme Accord je 3 puta kvalitetniji, lepsi...
Da ne pricam o dizajnu eksterijera, kad sretnem negde na putu Accorda kojeg vozi duletov kum da mi ide u susret, osecaj je WOW , a kad vidim Octaviu totalno sam ravnodusan.
Sta je tu bolje kod Octavie osim gepeka ziv nisam da saznam ?
Vozeci se u Octavii mog brata, nisam osetio nikakav prijatan osecaj, narocito jer sam bio stesnjen ko da sam se vozio u Fiat Unu...
I ajde da je dule rekao da je Citroen C5 udobniji od Accorda, to bih mu priznao odmah nego sugava Octavia , auto koji je manji od Accorda, sa manjim medjuosovinskim rastojanjem , auto an sasiji Golfa/Jette, a svi koji su ikada vozili Golfa i imali ga znaju da od tog auta tesko da ima neudobniji i tvrdji...
Generalno sva VW vozila su uglavnom takva.
Dule je rekao da je Akord krs uodnosu na Oktaviju, to je tacno, a ja sam mu na sve to rekao da nema veze blage sa zivotom, i da svi prakticno svetski autorizovani auto magazini i sajtovi koji vrse testove vozila tvrde skroz drugacije.
Osporio sam njegovo misljenje argumentima, i svojim subjektivnim misljenjem i to mu se naravno nije svidelo.