Sto je glava praznija,to je bezobraznija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рећи некоме да је балавац, а мерило памети ти је стаж на форуму?Што се нервираш паметнице, буди пристојан и културан у комуникацији, на тако приземан начин не можеш дискредитовати саговорника, већ си то покушавао и није ти прошло.
![]()
odgovori pametno i smerno i razjasni nam zasto sam ja opet lupetao po obicaju a ti si u pravu! 

Ja vam kazem da je to zbog servisa i delova jer da bi ti vazila garancija moras da odrzavas auto u ovlascenom servisu i sa originalnim delovima koji su neretko skuplji i po 4 puta u odnosu na kopije na koje smo navikli.
To u praksi znaci ovo: ode na Astri homokineticki zglob i sad umesto da kupim zamenski od 90 eura ja sam prinudjen zbog garancije kupim originalni deo koji kosta oko 230 eura a plus sto cu ruke skuplje platiti u ovlascenom servisu nego kod Djure u privatnoj reziji.
Takva je i politika koreanaca koji mame sa cenom i duzinom garancije ali zato odrase kozu sa ledja prilikom odrzavanja.
Skontali ljudi da kad vec ne mogu da ostvare zaradu na automobilima kao pre da je ovo resenje koje ce im dobro doci.
Secam se dan danas izreke vlasnika BMW Radulovica "Ja pare nisam zaradio na prodaji automobila nego na njihovom odrzavanju!" E ovo su sad skontali i veliki proizvodjaci automobila.
Jbg, koriste svoju poziciju, a s druge strane, verovatno niko osim njih ne moze da uvozi originalne delove.Niko od nas nece napraviti milion sa tim autom ali ce zato morati svo vreme da se radi servis iskljucivo kod njih u ovlascenom servisu da bi vazila garancija..
To je prodavačka caka da bi se ljudi navukli da kupe takav auto a svako zna da je teško privatno da prođeš toliko..
Не знам зашто уопште било који потез било ког произвођача гледате кроз призму нашег тржишта кад смо ми тотално небитни и минорни за било ког произвођача
i slazem se s tobom.....
И уопште ми није јасно како може да буде лоше то што неко даје гаранцију 10 година или милион пређених км?

....pa "udari" po nekad i po razmaku na tastaturi 

....pa "udari" po nekad i po razmaku na tastaturi
![]()

) ,ali mi smrdi da je tako,i to debelo...

....ubi ih sve: i Daciju,i Opela,i Kiu, i Hundajia......