Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
abre alga pretera za stila 1.9 jtd te cene de nađe stose tice zamajac verovao ili ne kod mene 5 godine uvezen iz italije od prvog vlasnika cerka od moje zene iz prvog braka auto ima 210500 god 2002 prvi zamajac i dizne dasi reko za pasata 6 za dizne ok to imas po forumu gde hoces aza stila tesko kod stila do 2003 one lampice su problem stose pale ali i to nije problem el nestaje pali ivozi kod pojedini drugi auta pali gresku i auto staje necu da blatim koja auta akotise neki auto nesviđa nemoj daga kudis ja licno nevolim tojotu ali toje stvar ukusa pozzzz

Ili ti je to pastorka,ili oprevedi na srpski.:think:

I ja se pridruzujem klubu!:hahaha:
Sve citam i ponavljam jer nisam skontao gde je kraj recenice a ni pocetak.:D
No ,covek svakako ima pravo da je Stilo sa JTD masinom jedna zesca mrcina koja zaista nema probleme sa diznama a zamajac kao deo u odnosu na konkurenciju zaista nije skup i kosta oko 20k dinara i kad se promeni miran budes 200k km.

+ sto sve te lampice koje se pale, ti senzori, sve se to sredi u kucnoj varjanti za 100-ak dinara, i nije nista komplikovano...

Niko od nas nece napraviti milion sa tim autom ali ce zato morati svo vreme da se radi servis iskljucivo kod njih u ovlascenom servisu da bi vazila garancija.Mislite li da taj servis kosta malo ili mnogo?
Ja sam imao skuter Suzuki Burgman 400 koji sam morao radi garancije da odvezem na prvi servis gde mi je zamenjeno 1,5L ulja i uljni filter i to mi je naplaceno tricavih 75 eura!!! Realno je to kostalo 2500 dinara u maloprodaji ali da bi garancija vazila ja sam morao tako da bacam pare i sta mislite dali ste isto tako obavezni da radite te servise po astronomskim ciframa u ovlascenim servisima zarad garancije?
Plus sto mislim da kod nas toga nece biti jer mi smo Srbija -poslednja rupa na svirali zahvaljujuci nama samima.

Niko od nas nece napraviti milion sa tim autom ali ce zato morati svo vreme da se radi servis iskljucivo kod njih u ovlascenom servisu da bi vazila garancija.Mislite li da taj servis kosta malo ili mnogo?
Ja sam imao skuter Suzuki Burgman 400 koji sam morao radi garancije da odvezem na prvi servis gde mi je zamenjeno 1,5L ulja i uljni filter i to mi je naplaceno tricavih 75 eura!!! Realno je to kostalo 2500 dinara u maloprodaji ali da bi garancija vazila ja sam morao tako da bacam pare i sta mislite dali ste isto tako obavezni da radite te servise po astronomskim ciframa u ovlascenim servisima zarad garancije?
Plus sto mislim da kod nas toga nece biti jer mi smo Srbija -poslednja rupa na svirali zahvaljujuci nama samima.

Нико од нас неће направити ни 100.000 за 3 године па? Ово није понуда за купце половних већ нових возила тако да пусти њима нек одлуче да ли им се допада. ;)

Нико од нас неће направити ни 100.000 за 3 године па? Ово није понуда за купце половних већ нових возила тако да пусти њима нек одлуче да ли им се допада. ;)

Nemoj uopšteno.Znam ljude koji za 3 godine prolaze i po 500.000 km a poznajem čoveka koji je sa mercedesom prošao 640 .000 za 4 god.Naravno to su novi auti i moralo se ići u radionicu na servis.
To je prodavačka caka da bi se ljudi navukli da kupe takav auto a svako zna da je teško privatno da prođeš toliko.To prolaze taxi i paket vozila za deset godina glatko.
A ovde nije ni jedna reč o polovnom autima,ovde se diskutuje o novim.

Poslednja izmena:
Jesam se ja tebi obratio? I jel ti imas pravo da mi kazes sta da radim?
Jel sad vidis da skaces na svaki moj post? I macko,kazes nemas kompleks?:rotf:
Pero lepo si objasnio.:ok:

Pa realno dosta hondi je jos od 90-tih prelazilo milionce bz muke.

Jesteee,i mercedesa i kojekakvih auta jos,ali tada nije davana garancija za motor na tu kilometrazu.
Mozda je i marketing i sve ostalo,a realno rijetko koji automobil danas se vozi do te kilometraze,jer nije samo motor taj koji ce guliti milion kilometara,vec i ostatak automobila a to onda to nije jeftino za odrzavanje itd.itd... Po meni ipak hrabro !

Ja vam kazem da je to zbog servisa i delova jer da bi ti vazila garancija moras da odrzavas auto u ovlascenom servisu i sa originalnim delovima koji su neretko skuplji i po 4 puta u odnosu na kopije na koje smo navikli.
To u praksi znaci ovo: ode na Astri homokineticki zglob i sad umesto da kupim zamenski od 90 eura ja sam prinudjen zbog garancije kupim originalni deo koji kosta oko 230 eura a plus sto cu ruke skuplje platiti u ovlascenom servisu nego kod Djure u privatnoj reziji.
Takva je i politika koreanaca koji mame sa cenom i duzinom garancije ali zato odrase kozu sa ledja prilikom odrzavanja.
Skontali ljudi da kad vec ne mogu da ostvare zaradu na automobilima kao pre da je ovo resenje koje ce im dobro doci.
Secam se dan danas izreke vlasnika BMW Radulovica "Ja pare nisam zaradio na prodaji automobila nego na njihovom odrzavanju!" E ovo su sad skontali i veliki proizvodjaci automobila.

Jesam se ja tebi obratio? I jel ti imas pravo da mi kazes sta da radim?
Jel sad vidis da skaces na svaki moj post? I macko,kazes nemas kompleks?:rotf:
Pero lepo si objasnio.:ok:

Не прецењуј се, већ сам ти објаснио. Одговарам ти само кад напишеш неку глупост, е сад што то често чиниш па си стекао такав утисак то је већ друга ствар. Уосталом зар ово није слободан форум или сам ја превидео неко правило ко коме сме да одговара и на који пост? :) По теби изгледа испадају будале милиони и милиони купаца нових возила, а једино смо ми у Србији паметни што купујемо канте старе по 10-12 година :)

E bas ces ti balavander da mi odrezes meru!:hahaha:
Imas ti jos mnogo pasulja da ruckas dok stignes na moj stepenik i bolje gledaj kako si jadan na ovom forumu i zelis da poklapas ljude koji pisu a to nisam samo ja.
Sto je najgore ja vec jedno 4-5 puta popustam i bivam pametniji jer tvoja mora biti zadnja.
S kojim ti pravom mene ucis sta ja treba da kazem ovde? Nit imas to pravo,nit si ti neki mudonja da mi to kazes a nemas ni staza na ovom forumu kao neki pa da mi solis pamet! Zato probaj malo da se opustis i uzivas.:per:

E bas ces ti balavander da mi odrezes meru!:hahaha:
Imas ti jos mnogo pasulja da ruckas dok stignes na moj stepenik i bolje gledaj kako si jadan na ovom forumu i zelis da poklapas ljude koji pisu a to nisam samo ja.
Sto je najgore ja vec jedno 4-5 puta popustam i bivam pametniji jer tvoja mora biti zadnja.
S kojim ti pravom mene ucis sta ja treba da kazem ovde? Nit imas to pravo,nit si ti neki mudonja da mi to kazes a nemas ni staza na ovom forumu kao neki pa da mi solis pamet! Zato probaj malo da se opustis i uzivas.:per:

Рећи некоме да је балавац, а мерило памети ти је стаж на форуму? :hahaha: Што се нервираш паметнице, буди пристојан и културан у комуникацији, на тако приземан начин не можеш дискредитовати саговорника, већ си то покушавао и није ти прошло. :thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back