gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
fiat stylo 1.6 16v abs, esp, klima, servo. . . (:
da li se slazes?
da li se slazes?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovih dana planiram da kupim nesto do 5000, ali sad je pitanje sta uzeti, planirao sam fiat bravo preko 2000 godista ili mozda neki bmw 316, 318, 320 od `91-96.
Jel ima neko neki predlog ili misljenje o gore navedenim automobilima?
Pozdrav

Pazi, kada bi buduca supruga imala istu platu kao i ja, kada ne bi smo ziveli u iznajmljenom stanu... skupili bi kintu pa bi kupili verovatno i30. Znam, ima jos mnoooogo dobrih modela, ali moram biti realan i znati koliko visoko mogu da skocim. O lizigu ne razmisljam, samo mi jos to fali. Jest da ovaj Logan sto ja ocu nema ni jastuk za suvozaca, ni ABS, ali taj auto nije formula, niti sam ja Fandjo. Sluzice mi sigurno i mnogo bolje nego moja tuga od juga. Kao jedan od znacajnihcinilaca uvecanog broja saobracajnih udesa fatalnog ishoda je i taj sto vecina vozaca iz Zastave utrci u Audi i misle da su besni vizaci. Ja nisam takav vozac niti mi je tako nesto potrebno obzirom na pristizucu porodicu. Znaci vozne karakteristike u drugi plan, a u odnosu na Y45 Logan ce biti primtno poboljsanje.
Kako je Renault objavio (sto se i moglo zakljuciti) Logan ima 3 puta manje elektronike i sofisticiranih tehnologija u sebi. To znaci da kada mi istekne garancija mogu mnogo toga sam da opravljam.
Dodao bih da daju sada na akciju klimu za 1EUR za modele koji to sa nivoom opreme nemaju.
Time su me definitivno pridobili.
.... Citajuci raznorazne komentare na netu, smucili su mi se ljudi koji pljuju po drugma koji bi kupili Logan-a, karakterisuci ih na raznorazne nacine...
.....Sinoc sam namerno pozvao TAXI sluzbu koji ima samo Logan - Preference .....