Препорука за разрешење министра правде

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Препорука за разрешење министра правде

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

У циљу истинитог, благовременог, веродостојног и потпуног информисања јавности, Агенција за борбу против корупције саопштава да је решењем директора Агенције од 1. октобра 2014. године министру правде Николи Селаковићу изречена мера јавног објављивања препоруке за разрешење са ове јавне функције.

Поступак против министра правде покренут је 12. јуна 2014. године на основу пријава поднетих Агенцији.

Против решења директора Агенције функционер има право да изјави жалбу Одбору Агенције, као другостепеном органу, у року од 15 дана од дана пријема овог решења. Рок за жалбу истиче 21. октобра ове године.

http://www.acas.rs/sr_cir/component...-preporuka-za-razresenje-ministra-pravde.html

http://www.acas.rs/images/stories/press/preporuka_za_razresenje_NS.pdf

http://www.naslovi.net/2014-10-17/beta/agencija-predlaze-razresenje-selakovica/11992201


Auuuuuu kakav je ovo kriminal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
A on covek, drzavnu instituciju naziva lopovskom,govoreci da ko je njemu nasao da prica,oni kojima su ruke do laktova u medu,citaj kriminalu.I kad on ne ulozi zalbu,a ovi traze razresenje,A.V. ce reci da su to najgluplji razlozi za razresenje koje je on ikad cuo,naredice da se obrazuje komisija koja ce ispitati Selakovicev slucaj,on ce biti pozitivno ocenjen i ostati na toj funkciji,ovi iz Agencije ce biti smenjeni ili agencija ukinuta,a sudije ce postavljati direktno Mr Sele...
 
ih, pa koga SNS nije doveo po stranackoj liniji...kakve veze ima sto se krse zakoni...

Ima toliko da iskolace ovi na ove iz Agencije,da ih nazivaju lopovima,korumpiranim,a Transformer i K'uranir ce da objavljuju navodne ''kriminalne radnje'' u okviru agencije i kao takvi zele nesto protiv Seleta,a ustvari iza njihovog zahteva stoji namera udara na reforme u pravosudju i drzavi,udar na A.V.a i zelja da se drzava pretvori u tajkunsku,a ne normalnu drzavu...Vec bili neki montirani procesi protiv Agencije pre 2 nedelje u ovim dvema novinama,kao Korupcije u Agenciji protiv korupcije...
 
Na ovoj temi nema botova

Ево да зарадим и ја неки горки ботовски динар. Нисам из струке, али имам доброг пријатеља адвоката који ме информише о њиховим ставовима. Елем, кривоусти је по узору на препуноустог, слагао буквално све што је изговорио. Међународни скандал је да је лагао и високе представнике међународних адвокатских структура са којима је разговарао. Ситуација је, отприлике, следећа - у некадашњој зони А - Словенија и Хрватска, закони на ову тему (нотари) су прихватљиви и давно су се уходали. У некадашњој зони Б (а сада зона Ш) - Босна и Херцеговина, Србија и Македонија је овако. Импресивна је међусобна солидарност адвоката. Када је било да унутрашњост Србије, Београд и Војводина унисоно говоре? И када је било да буквално сви, зона А, зона Ш и европски представници, у овом случају адвокатуре исто говоре? Ја не памтим. Значи да нешто дебело није у реду са кривоустим. Уосталом, изгледа да га и газда пушта низ воду преко ове агенције.

Да се разумемо, не ради се овде само о адвокатима, међу којима је сигурно много, најблаже речено, сумњивих ликова. Овде се ради о покушају очувања каквог - таквог непотпунопартијског правног система. Што ми рече поменути пријатељ, овај штрајк прикрива чињеницу да правни систем не фуниционише, чак и када адвокати нису у штрајку.

Не желим да овим отварам дискусију, нестручан сам за то, само преносим оно што сам чуо и што ми звучи веома логично.
 
Свима је јасно који користе покретне степенице да дрДоктор ништа не зна. Али, пустимо њега. Шта је са том пчеларском Агенцијом?

Sledeci scenario. Vucic saziva vanrednu konferenciju za stampu, smenjuje sve u Agenciji, pri tom jos neko pokusava da ga ubije, neki terorista upada u Vladu, Selakovic ga savladjuje i neka se neko drzne da ga dirne.

- - - - - - - - - -

Da li ti uospte znas kako funkcionise DVT, DrkDoktore?

Cmarak da li ti znas da u zemlji Srbiji nista ne funkcionise?
 

Back
Top