"Šojgu bi mogao biti uhapšen": Moskovski tajms piše da je krivični postupak protiv bivšeg ruskog ministra odbrane na stolu Kremlja

Razume se. Ana Politikovskaja, Skripal, Berezovski, Lesin, Novodvorskaja, Markelov, Korobov, Litvinjenko, Prigožin... svi su oni kao i Navaljni spontano i pre vremena umrli od tromba.

Мани да мантраш. Имаш ли ти доказа да је Наваљни убијен? Немаш.
Па како онда ,,знаш" да је убијен?

Мани да мантраш. Имаш ли ти доказа да је Наваљни убијен? Немаш.
Па како онда ,,знаш" да је убијен?
Umro od tromba, kao i svi ostali koje sam nabrojao. To su ovi koje ja znam, a verujem da ima desetine i stotine drugih za koje ne znamo. (vidi gore)

Razume se. Ana Politikovskaja, Skripal, Berezovski, Lesin, Novodvorskaja, Markelov, Korobov, Litvinjenko, Prigožin... svi su oni kao i Navaljni spontano i pre vremena umrli od tromba.

sve same mustre na spisku. jes ti gledao kako se navaljni dogovara za kintu?

Umro od tromba, kao i svi ostali koje sam nabrojao. To su ovi koje ja znam, a verujem da ima desetine i stotine drugih za koje ne znamo. (vidi gore)

Srdja Skripal i ćera Julija su živi i pored toga što je Putin pucao na njih iz kišobrana. Smanji malo,kume. :mrgreen:

Ruskoj opoziciji, brbljivim ruskim novinarima, nelojalnim ruskim tajkunima i sličnima uvek preti opasnost od tromba.
Тромб не бира дал је неко опозиционар или бизнисмен, ког закачи.
Далеко било.

Šojgu je izgleda više urnisao Rusku vojsku nego NATO :per:
Ipak je Nato patka solidno istranžirala crvenu armiju

Koliko beše povređenih u Putinovim redovima, 800 hiljada

To je isti ODK(G)B vojni savez na koji si 2017. računao da će da ti osveti Slobodana Miloševića i Šmiru

Ipak je Nato patka solidno istranžirala crvenu armiju

Koliko beše povređenih u Putinovim redovima, 800 hiljada

To je isti ODK(G)B vojni savez na koji si 2017. računao da će da ti osveti Slobodana Miloševića i Šmiru
tako je , samo smanji za jednu 0 i tu si negde. :per:

IMG_20241016_215037.jpg

Svejedno, ovo je medijski spin koji je pušten s razlogom baš sada.
Шојгуа су описивали као једног од вођа три клана у Русији који су били недодирљиви и најодговорнији за стравичну ситуацију после распада СССР-а.
И онда, не случајно, кренуло се у медијско раскринкавање његовог богатства, приказали су му ћерку како шета са ташном од 20 хиљада евра по УСА у сред рата у Украјини, па пуч Пригожина, па одједном смене и хапшења.
Имају Руси још увек велике проблеме са корпуцијом и петом колоном.
Ако хоћеш, проследићу ти на пп серијал генерала Константина Павлова о стању у Русији од распада СССР-а.
И он ту прецизно објашњава ко је ко у тој олигархији.
Путина издваја као позитивца али Шојгуа ни најмање.

Back