mario80
Stara legenda
- Poruka
- 75.488
Najbolji kreš test ima lupo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I plus nije registrovan sto je dodatni trosak pa plus porez na njega, pa obavezni prenos.
U sto boljem stanju da kupi posle ima manje ulaganja ali jbg auto mora da se odrzava i ne zapusta.Vidi, ja sam pre pet godina uzeo stila 1.4 za 900e. Vuče kao blesav još uvek. Išao nekoliko puta na relacije od 200-300km. Ako nije prešao jedno 70.000km do sad od kad je kod mene. Vozim ga još, riknuli mu amortizeri sad, i icepao se auspuh, malo počeo da troška ulje, ali jbg, ima 20 godina. Delovi za stila i punta su ti džabe, što mnogo znači kad voziš polovnjaka a pare nemaš za bacanje.
Imaš polovnjake za 1.500e u ok stanju. Stilo, punto, klio, korsa, honda civic, swift, saxo... Samo gledaj, šta god da kupuješ da je kilometraža ok (do 200 hiljada idealno), da je limarija zdrava i povedi nekog majstora (ili nekog drugog ko se dobro razume) u kog imaš poverenje kada budeš kupovala da ti kaže da li su motor i kvačilo okej.
Jel? To se inače ne plaća?I plus nije registrovan sto je dodatni trosak pa plus porez na njega, pa obavezni prenos.
Registrovan još tri mesecahttps://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22212344/renault-twingo?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
Panaroma i klima i plus registrovan.
Подржавам предлог.Za te pare nema bolji auto od Reno Twinga 1 cak moze da se nadje u odlicnom stanju.
Sve se placa, zato sam i rekao.Jel? To se inače ne plaća?
... barem regoistrovan i ne mora odmah da daje 300 evra za troskove i vidi se da je auto ko casa.Registrovan još tri meseca![]()
Ako je pocetnik u voznji jbg ne moze da vozi auto od 150 konja.Dacu joj ja audi za 2500 uradjeno sve samo da sredi neko crevo gde curi antifriz