DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 52.729
Znam ali zakonski ne dozvoljavaju.Pa sta znam moze i da se ne gari previse preko 70-80
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ali zakonski ne dozvoljavaju.Pa sta znam moze i da se ne gari previse preko 70-80
Може.Jesu otišle cene, ali može da se nadje korsa za taj novac, moja sestra uzela i dobro je služi
A jes zaboravihZnam ali zakonski ne dozvoljavaju.
Aj čuvaj ga dok mi ne istekne probna još 9 meseciDacu joj ja audi za 2500 uradjeno sve samo da sredi neko crevo gde curi antifriz
Vidi se da te Georgino iskusao AudijemAj čuvaj ga dok mi ne istekne probna još 9 meseci![]()
Taman ima vremena da sredi to što ne valjaVidi se da te Georgino iskusao Audijem![]()
Trebao bi sva creva gde ide antifriz da zameni i da sipa novu tecnost i to je to.Taman ima vremena da sredi to što ne valja
MozeAj čuvaj ga dok mi ne istekne probna još 9 meseci![]()
Сачуваћу ти ја за догодине КорсуЦ 2000 ,утегнута ко праћка без иједне мане. Вози га жена пажљиво, одржавано. Прекјуче сам урадио редован мали сервис. Њој досадило хоће Корсу Д или Голфа.Aj čuvaj ga dok mi ne istekne probna još 9 meseci![]()
Битно је само да нису непристојне понуде.Sad svi možete da krenete sa ponudama, pa ću razmotriti!!
Jedino ako Robert Redford potajno koristi KrstaricuБитно је само да нису непристојне понуде.![]()
Sta ce ti taj deda.Jedino ako Robert Redford potajno koristi Krstaricu
Ma ne treba mi nego on ima film po imenu nepristojna ponudaSta ce ti taj deda.
Za milion dolara, gledao samMa ne treba mi nego on ima film po imenu nepristojna ponudapropala mi fora
Neznalica si ti a samo dokazujes da o kolima pojma nemas.Neznalico nikada se ne preporučuje polovan auto sa tri cilindra.
Odustane zbog maria koji laze i non stop tera svoju spiku sa lazima i obmanam.Da sam na tvom mestu ovde ne bih ni trazio savete za auto, jer covek kad sve ovo procita na kraju i odustane od samog auta.
Zato sto postoje dva 1.2 turbo, ista oznaka, ista zapremina, a potpuno razliciti motori.Reno 1.2 turbo doduše u klići je golo sranje drugar ne izlazi iz servisa bukvalno je non stop u nekom problemu. A trošiiii ko avion.
Delovi su delovi sve se to pravi i transportuje na istu foru.
Kakve veze ima jel dugo godina ili je 3 meseca?Kao što rekoh ali je neko obrisao post, naveo sam auto koji je dugo godina u vlasništvu jedne osobe.
Sad svi možete da krenete sa ponudama, pa ću razmotriti!!