Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.951
Ah, da, daleko bilo da se vozi bajs u Srbistanu, to je tako krindžPre bih yuga kupila nego to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, da, daleko bilo da se vozi bajs u Srbistanu, to je tako krindžPre bih yuga kupila nego to
Ne zivi cura u Bgd-u, rekla je.Po beogradu ne može da se vozi bajs ja bi prvi vozio. Jedino nbgd i zemun.
Dizel nije za kratke voznje i skuplji su za odrzavanje.Bilo sta dizel,benzinac ce ti se gasiti stalno proci ce te volja za voznjom. Znam iz iskustva. Bilo koji dizel. Preporuka je Punto 2 jtd ,ide ko raketa,trosi 5l gradske,otvorene jos manje,lagan jednostavan za voziti... ili golf 3 dizel..
1.2 8 ventila je najpouzdaniji motor u tom autu,dobar je i taj od 16 ventila, dci izbegavati prve verzije koji ima ili Denso ili Bosch ubrizgavanje , obicno je sugavi Bosch pravio probleme, ja sam onomad zamenio razvodnu koja je bila Boschova i stavio italijansku, a kasnije verzije dci su vrh.E onda clio 2 ,1.2 55kw. Ne kvari se nikad. Svaki mehanicar iskreni ce ti to reci. Mali servis odradis i mirna.... samo ne clio dizel on im je los u tom autu...
Nije kvacilo problem nisam to nigde napisala, već vozim benzinca bez problema krećem i na ravnom i na uzbrdici, tako da i benzinci dolaze u obzirDizel nije za kratke voznje i skuplji su za odrzavanje.
Nauci da koristis kvacilo i nece se gasiti.
Znam da nisi napisala nego kazem Keksu posto se zali na gasenje, tu mogu biti i druge stvari problem sem naglog pustanja kvacila.Nije kvacilo problem nisam to nigde napisala, već vozim benzinca bez problema krećem i na ravnom i na uzbrdici, tako da i benzinci dolaze u obzir
Čitala sam da su benzinci povoljniji za održavanje, ne znam jel to istina, ako jeste onda bih samo njih uzela u obzirZnam da nisi napisala nego kazem Keksu posto se zali na gasenje, tu mogu biti i druge stvari problem sem naglog pustanja kvacila.
Jesu pogotovo atmosferski, zato sam i napisao za ovaj 1.2 Reno motor jer sam i sam imao njega i nikad nisam otvarao nista sem zamene ulja i filtera.Čitala sam da su benzinci povoljniji za održavanje, ne znam jel to istina, ako jeste onda bih samo njih uzela u obzir
Hvalaaaa, svaki savet mi značiIzbegavaj turbo motore,mnogo je skuplje odrzavanje ali ako uzimas benzinca za nekih 1500evra ili jace to ti je sve u rangu proverenih i izdrzljivih atmosferskih motora, pricam za benzince.
Dobar je Twingo 3 zvezdice kakav punto kod njega jedino sto vredi taj fire motor.Što bi naš narod reko nije na izmet
Tvingo je proglašen za najveći enterijer tj kabinu tj najbolje osmišljenu na 4 točka.
Ali je jako loš na kreš testu tako da bi se pre uhvatio za punta 2,3.
Otisle su cene nema vise ni corse C za 1500 evra.Марија обзиром на буџет од 1500 одмах у старту одбаци дизеле. Доброг за те новце ћеш тешко наћи.
Твинго1 или КорсуЦ препоручујем. Твинго сам возио дуго година. Прави мали градски зврк. Удобан, стартан. Утегнуту корсу до 1500 би могла наћи а поготово твинго.
Jesu otišle cene, ali može da se nadje korsa za taj novac, moja sestra uzela i dobro je služiOtisle su cene nema vise ni corse C za 1500 evra.
To ako neko proda ispod cene, onda da.Jesu otišle cene, ali može da se nadje korsa za taj novac, moja sestra uzela i dobro je služi
Pa to, na te sam mislilaIma ovih prvih modela iz 2003 moze da se nadje.
Imao moj kum 1.4 motor ne znam tacno koje je godiste bio, sluzio ga solidno ali ga nije bas odrzavao kako treba i puko mu zupcasti kais na kraju ga prodao.Pa to, na te sam mislila
Ili ako se raspadaTo ako neko proda ispod cene, onda da.
Ovo mi je ulilo naduIli ako se raspada![]()