Preporuka za automobil za početnika

marija288

Aktivan član
Poruka
1.466
Treba mi mala pomoć
Budzet mi nije loš s obzirom da sam student državnog fakulteta 🤣1500e, treba mi autić za do posla i nazad koji je udaljen 4-5km, ne bih prelazila neke ogromne kilometraže, ali bi mi stvarno značilo
Potrebne su mi preporuke
Početnik sam, probna mi važi još par meseci

Treba mi mala pomoć
Budzet mi nije loš s obzirom da sam student državnog fakulteta 🤣1500e, treba mi autić za do posla i nazad koji je udaljen 4-5km, ne bih prelazila neke ogromne kilometraže, ali bi mi stvarno značilo
Potrebne su mi preporuke
Za te pare nema bolji auto od Reno Twinga 1 cak moze da se nadje u odlicnom stanju.

Treba mi mala pomoć
Potrebne su mi preporuke
Ako je BG i spic u pitanju ta razdaljina se brze prelazi pesice.

sto bi se gasio?

1.3 jtd nije los izbor al je tesko naci ga dobrog , mozda u grande puntu 90 konja
Gasi se pocetnicima stalno,neki i odustanu od stalne voznje...znas i sam da je drugaciji omjer kvacila i gasa pri kretanju,sto je teze za pocetnika jer svi polazu na dizelima...dizel krece samo i na kvacilu ako hoces,bez dodavanja gasa... to je plus za pocetnika ..zeznuto pocetniku i kad stane na uzbrdici i sa dizelom a kamoli sa benzincem hahahha

Gasi se pocetnicima stalno,neki i odustanu od stalne voznje...znas i sam da je drugaciji omjer kvacila i gasa pri kretanju,sto je teze za pocetnika jer svi polazu na dizelima...dizel krece samo i na kvacilu ako hoces,bez dodavanja gasa... to je plus za pocetnika ..zeznuto pocetniku i kad stane na uzbrdici i sa dizelom a kamoli sa benzincem hahahha
Pa i nemam problema sa gašenjem, vozim povremeno tatinog benzinca karavana Opel Astru g, u početku je bio problem sad već posle godinu i po dana i ne

Back