Preporuka za automobil do 2500e

Someonex2000

Obećava
Poruka
70
Zdravo, gledam da uzmem neka kola do 2500e. Za oko mi je zapao Grande Punto benzinac sa 1.4 8v motorom 77ks, to sam kao video da ljudi pricaju da je dobar motor, neko 2006-2009 godiste moze da se nadje. U sustini prva su mi kola pa mi i ne treba nesto previse. Takodje sam gledao neke modele grande punta 1.4 16v tjet sa nekih 109-120ks, pa me zanima i kako su se oni pokazali? Zanimaju me i vase preporuke sta bi bila najbolja opcija i zbog cega?

Vozio sam drugov Grande punto sa 1.4 8v i vrlo je fin autić, malo troši i lepo ide. Jedino što mi se nije svidelo je prva farba, malo je bio počeo da se ljušti od sunca. Ali to se da popraviti. Menjač sasvim solidan, za Fiata. Pouzdan je. Dobar izbor za prvi auto.

Zdravo, gledam da uzmem neka kola do 2500e. Za oko mi je zapao Grande Punto benzinac sa 1.4 8v motorom 77ks, to sam kao video da ljudi pricaju da je dobar motor, neko 2006-2009 godiste moze da se nadje. U sustini prva su mi kola pa mi i ne treba nesto previse. Takodje sam gledao neke modele grande punta 1.4 16v tjet sa nekih 109-120ks, pa me zanima i kako su se oni pokazali? Zanimaju me i vase preporuke sta bi bila najbolja opcija i zbog cega?
Pogledaj još pored Punta Opel Corsa i Ford Fiesta.

Ja sam mislio da je 1.4 16 ventila kaaaad ono neka prapotopija od motora iz prošlog veka.

To se isplati jedino na plin voziti nikako drugačije. Osim ako ti auto ne treba za vikend i da kažeš kako imaš.

1.2 benzin grande punto je pun pogodak ali niko neće da ih proda. Troše baš malo drugar ga vozi kao službeni.

Back