Preporuci film

Invisible guest (2016) - Jos jedan odlican film i pravo osvezenje u moru krša Oriola Poala. Napet i drzi paznju do samog kraja. Nisam pogledao mnogo spanskih filmova ali cini mi se da me nijedan do sada nije razocarao.8/10
Hvala za preporuku odličnog filma, uživao sam. Ako znaš još neki triler sličnog kvaliteta koji drži pažnju i nije predvidljiv, napiši.
Još jednom hvala.

Poslednja izmena:
Posle Francisa i Sofie Kopole, javila se i Eleonor Kopola, u svojim osamdesetim.
Film je ok za kisno popodne/vece, moze da oraspolozi, lepa fotografija, setnja kroz Provansu i pune oci francuskih jela i vina. Na kraju filma sam se osecala tako sito kao da sam licno probala sve te djakonije.
Bez nekih velikih ocekivanja.

Anne (Diane Lane) is at a crossroads in her life. Married to a successful but inattentive movie producer (Alec Baldwin), she unexpectedly finds herself taking a car trip from Cannes to Paris with her husband's business associate (Arnaud Viard). What should be a seven-hour drive turns into a carefree two-day adventure replete with diversions involving picturesque sights, fine food and wine, humor, wisdom and romance, reawakening Anne's senses and giving her a new lust for life.

<font color="#3C4043">

Posle Francisa i Sofie Kopole, javila se i Eleonor Kopola, u svojim osamdesetim.
Film je ok za kisno popodne/vece, moze da oraspolozi, lepa fotografija, setnja kroz Provansu i pune oci francuskih jela i vina. Na kraju filma sam se osecala tako sito kao da sam licno probala sve te djakonije.
Bez nekih velikih ocekivanja.

Anne (Diane Lane) is at a crossroads in her life. Married to a successful but inattentive movie producer (Alec Baldwin), she unexpectedly finds herself taking a car trip from Cannes to Paris with her husband's business associate (Arnaud Viard). What should be a seven-hour drive turns into a carefree two-day adventure replete with diversions involving picturesque sights, fine food and wine, humor, wisdom and romance, reawakening Anne's senses and giving her a new lust for life.

<font color="#3C4043">
... divni predelli i još bolja klopa.

Jos jedan film sa lepim predelima, Italije ovoga puta, finom radnjom i dobrim glumcima.

While vacationing on a Sicilian island with her boyfriend (Matthias Schoenaerts), a rock star (Tilda Swinton) receives an unexpected visit from an old flame (Ralph Fiennes) and his seductive daughter (Dakota Johnson).

Poslednja izmena:
gorillas-in-the-mist-original-uk-quad-poster-sigourney-weaver-88-4139-p.jpg

Odlicna, s jedne strane vrlo lepa, a s druge strane potresna prica. Ko voli biografske filmove, neka obavezno pogleda. 10/10

Italija ponovo, Toskana i Bertoluci u potpisu.

When she was 15, pretty but callow Lucy Harmon (Liv Tyler) visited the Tuscan town where her mother once enchanted the local male population. Four years later, in the wake of her mother's suicide, Lucy returns to the village. She plans to write some poetry, learn more about her family history and reunite with a boy she once kissed. Surveying an expansive field of suitors, Lucy finds herself taken with unattainable Alex (Jeremy Irons), as her journey imparts some unexpected lessons about love.

Back