gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala za preporuku odličnog filma, uživao sam. Ako znaš još neki triler sličnog kvaliteta koji drži pažnju i nije predvidljiv, napiši.Invisible guest (2016) - Jos jedan odlican film i pravo osvezenje u moru krša Oriola Poala. Napet i drzi paznju do samog kraja. Nisam pogledao mnogo spanskih filmova ali cini mi se da me nijedan do sada nije razocarao.8/10
Hvala za preporuku odličnog filma, uživao sam. Ako znaš još neki triler sličnog kvaliteta koji drži pažnju i nije predvidljiv, napiši.
Još jednom hvala.
Posle Francisa i Sofie Kopole, javila se i Eleonor Kopola, u svojim osamdesetim.
Film je ok za kisno popodne/vece, moze da oraspolozi, lepa fotografija, setnja kroz Provansu i pune oci francuskih jela i vina. Na kraju filma sam se osecala tako sito kao da sam licno probala sve te djakonije.
Bez nekih velikih ocekivanja.
Anne (Diane Lane) is at a crossroads in her life. Married to a successful but inattentive movie producer (Alec Baldwin), she unexpectedly finds herself taking a car trip from Cannes to Paris with her husband's business associate (Arnaud Viard). What should be a seven-hour drive turns into a carefree two-day adventure replete with diversions involving picturesque sights, fine food and wine, humor, wisdom and romance, reawakening Anne's senses and giving her a new lust for life.
<font color="#3C4043">... divni predelli i još bolja klopa.
![]()
Odlicna, s jedne strane vrlo lepa, a s druge strane potresna prica. Ko voli biografske filmove, neka obavezno pogleda. 10/10
http://www.imdb.com/title/tt5715874/?ref_=nv_sr_1
Meni je legao i dopao mi se. Ono sto mi nije jasno, visoka ocena na imdb 7.5, a u review-evima pljuste kecevi i dvojke. Od mene solidna 7ica.