Preporuci film

Большой (2017)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6278008/?ref_=fn_al_tt_2
10/10
59334.jpg

Prilozi

• MV5BM2EyYjU5NDAtNzdmMi00ZDRmLTk5ODMtMDE1MWZhOGUyOTg2XkEyXkFqcGdeQXVyNjYzMTAzNTY@._V1_SY1000_CR0,.jpg
    MV5BM2EyYjU5NDAtNzdmMi00ZDRmLTk5ODMtMDE1MWZhOGUyOTg2XkEyXkFqcGdeQXVyNjYzMTAzNTY@._V1_SY1000_CR0,.jpg
    60,8 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
Blade Runner 2049 - Odličan 5
Dva i po sata ne baš korisno upotrebljenih, ni prineti starom Blejdraneru. Za jedno gledanje, a može i da se preskoči.

Нелюбо́вь (2017)
Драма, брачни пар који се разводи и дете које никоме не треба. Режисер је познат по филмовима Повратак и Левијатан, а тај стил задржава и у овом филму. Једино што је замерка је пар интимних сцена које је баш и могао да прескочи.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6304162/?ref_=nv_sr_1
Loveless-plakat.jpg

MV5BMjA4NzY1NTQ1Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTM3NTY0MjI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Topla i nezna prica o prijateljstvu izmedju kraljice Viktorije i njenog sluge/ucitelja Abdula. Film na divan nacin prikazuje njihov odnos i bliskost i odusevilo me je to sto i pored toga sto su iz potpuno drugacijih kultura i staleza, opet su nasli zajednicki jezik i nacin da komuniciraju. Pogotovo je njoj to tada bila otezavajuca okolnost uzimajuci u obzir kakav su odnos Indusi imali prema Englezimai njoj samoj. Judi Dench kao i uvek vrlo uverljiva i sjajna, uz odlicnu "podrsku" mladog Alija. 9/10

ro06kiuj.jpg

Ovaj film je jedna od najboljih komedija koje sam gledala u poslednje vreme. Prica o tri transvestita koja su krenula u Holivud jer su pobedili na takmicenju za najlepseg transvestita (odnosno Wesley Snipes i Patrick Swayze su, John im se naknadno pridruzio). Usput se desava nesto (da ne kazem sta) i oni zavrsavaju u jednom malom gradu ciji su mestani u najmanju ruku cudni. Ono sto cemo dalje videti je kakav su uticaj njih tri (trojica) izvrsile na taj grad i te ljude. I ovaj film, iako komican je isto tako topao i mislim da bi trebalo da ga pogledaju cak i oni koji imaju odredjenu odbojnost prema transvestitima jer poenta filma nije potenciranje njihovog nacina zivota i seksualne orijentacije, vec nesto mnogo bitnije. Sva trojica su maestralni, a narocito John Leguizamo za koga bih i pomislila da je zaista zena. Divna prica! 10/10

Poslednja izmena:

Back