Preporuci film

veruj da ne,morao bih bas da kopam tako glupe da izvalim iz malog mozga,zaista osim poderane koze s ruke nema se po cemu pamtiti a i to je vec vidjeno,samo sam ja nesto osecajniji s godinama pa me potreslo u preponama

http://www.imdb.com/title/tt6214928/ 1922 (2017) ovaj je bolji, isto netflixov po noveli stivena kinga
MV5_BYTg0_Mm_Uy_Nj_It_Yz_Jm_Ni00_YTcx_LTg4_OTQt_Nm_I2_Zj_I0_ZDIz_Nj_Q2_Xk_Ey_Xk_Fqc_Gde.jpg

ja obožavam Kinga dragi kolega!
Pogledaj Gerald game - oduševićeš se:)

И он ми стоји ево већ преко мјесец дана.
Код мене торренти раде 24 сата као пијавице,само скупљам као кртица а не стижем све погледати.
ХДД ми је пун као шипак,имам један помоћни од 1ТБ и он је већ пун.

Poslednja izmena:
И он ми стоји ево већ преко мјесец дана.
Код мене торренти раде 24 сата као пијавице,само скупљам као кртицеа а не стижем све погледати.
ХДД ми је пун као шипак,имам један помоћни од 1ТБ и он је већ пун.

dopašće ti se
Situacija u kojoj svako od nas može da se nađe

Wind River (2017) 3+/5 Тужан филм заиста,атмосфера и више него одлична, Jeremy Renner хладан глумац без гримасе било какве на лицу,можда је зато и добио ову улогу. Taylor Sheridan врхунски пише,његов је одличан Hell or High Water (2016) и Sicario (2015).Али није ни један режирао.То је ипак мало тежи и софистициранији посао.Како добру причу приказати конзументу?Ко одговори на то питање успјешно постаће одличан режисер. Taylor је врхунски писац сценарија и потенцијално одличан режисер.Једно знам сигурно чућете за њега још.Чекам његов следећи мовие.

Back