Preporuci film

Pogledaj Following(neka verzija mementa samo je laksi za kapiranje)
Memento je Nolan previse zamrsio,shvatam da je hteo da stvori iluziju da gledalac ima isti poremecaj kao glavni lik,ali je time film postao previse konfuzan..
PS Za Inception je potrebno da se gledalac jako udubi,ali vredi..
Following odlican...
Prestiz genijalan,ali shvatih foru sa Angierovom masinom pola sata pre kraja...

Poslednja izmena:
2enrsdl.jpg

Шта гарантујеш, да је добар или да гарантовано није :mrgreen: Крећем у скидање на твоју одговорност :mrgreen:

Pa meni je bio dobar... recimo taj sam film gledao na Festu i gomila ljudi je napustila salu... ali vecina ih je i bila tu zalutala, gomila shabanerije ili ljudi koji pre toga nisu gledali Dogvil... pa ih je valjda sablaznila scenografija :lol:

dobro de..mogu i tako da te zovem..:lol:

hbg-a probao sam de se skinem sa foruma... ali sam ukapirao da ne mogu da spijuniram lucky-jev profil kada izbaci novu sliku svog poprsja ako nemam svoj profil :zcepanje:... a kad smo vec kod toga... ni tvoj egzibicinizam na pdf. zenama :lol:.. a s druge stane, nemam disciplinu da pisem kao sav normalan svet... pa mi eto brzo izvalite klon profil... bummer.

svo vrijeme sumnjam da je ovo exay,al cutim pametno, gledam ocel ' imat manira osnovnih da mi se javi,al ne, kakvo li je to nevaspitanje ccc....
@biljo, mozda je moja reakcija bila pretjerana , izvini, samo " srpski film " ne mogu organiski svariti :)

Meni su od LVT dobri Dogville,Breaking The Waves i Dancer In The Dark.Ujedno i jedini koji sam gledala :lol:. Dancer In The Dark mi je jedan od omiljenih filmova. Manderlay nisam gledala jer me nervira glumica.Melancholiu planiram.Antichrist, neka hvala.

ali fon trir kao licnost... jeste sjajan reidtelj i ocigledno inteligentna osoba ali ta potreba da je vjecito u centru paznje ko neko ridjokoso debelo zensko dijete od 6 godina.... samo je mogao glupe amerikance da napali na onu izjavu o hitleru...izjava da gluplja ne moze bit, toliko lose proracunata...cak je i sam sebi bio smijesan, ali je nastavio...mora on da shokira.... ono je moja mala sestricna mogla da kaze ...
+ sve sot je htio da kaze da razumije hitlera. ne da je nacista. mada ne znam sto sad o ovome pricam :lol :

i naravno, plebs se primio na to.

dakle, dogville,breaking the waves i dancer in the dark preporucujem. al samo za pesimiste :D. narocito ovaj sa bjorkom.

koji je mene uspio da rasplace :D

svo vrijeme sumnjam da je ovo exay,al cutim pametno, gledam ocel ' imat manira osnovnih da mi se javi,al ne, kakvo li je to nevaspitanje ccc....
@biljo, mozda je moja reakcija bila pretjerana , izvini, samo " srpski film " ne mogu organiski svariti :)

Meni su od LVT dobri Dogville,Breaking The Waves i Dancer In The Dark.Ujedno i jedini koji sam gledala :lol:. Dancer In The Dark mi je jedan od omiljenih filmova. Manderlay nisam gledala jer me nervira glumica.Melancholiu planiram.Antichrist, neka hvala.

ali fon trir kao licnost... jeste sjajan reidtelj i ocigledno inteligentna osoba ali ta potreba da je vjecito u centru paznje ko neko ridjokoso debelo zensko dijete od 6 godina.... samo je mogao glupe amerikance da napali na onu izjavu o hitleru...izjava da gluplja ne moze bit, toliko lose proracunata...cak je i sam sebi bio smijesan, ali je nastavio...mora on da shokira.... ono je moja mala sestricna mogla da kaze ...
+ sve sot je htio da kaze da razumije hitlera. ne da je nacista. mada ne znam sto sad o ovome pricam :lol :

dakle, dogville,breaking the waves i dancer in the dark preporucujem. al samo za pesimiste :D. narocito ovaj sa bjorkom.

Sta ima da ti se javljam kada si u mom odsustvu se ispisala po onom sinematografskom dragulju koji sam ti preporucio i jos si pocela da mi prozivas filmsku ljubav iz decackih dana... Natali Portman... malu Lolitu... to je kao da sam ja rekao tebi da je Mekgregor piglu i zanru kao lopov... stvarno nemam pojma sta ocekujes od filma... Beautifull Girls spada u moj top 30 of all time... :p

Sta ima da ti se javljam kada si u mom odsustvu se ispisala po onom sinematografskom dragulju koji sam ti preporucio i jos si pocela da mi prozivas filmsku ljubav iz decackih dana... Natali Portman... malu Lolitu... to je kao da sam ja rekao tebi da je Mekgregor piglu i zanru kao lopov... stvarno nemam pojma sta ocekujes od filma... Beautifull Girls spada u moj top 30 of all time... :p

aaaaa ti coece haluciniras...natali portman je moja omiljena glumica novije generacije,imah je na avatar ' tri godine minimum... a beautiful girl je ok , sladak filmcic i drago mi je sto sam ga odgledala :D . samo kad gledas seriju koja je napravljena nakon toga...prije toga...onda je drugacije

jos sam bila trazila onaj tvoj stari post dje si ispreporucivao takav tipfilmova da ostale odgledam...ccc

aaaaa ti coece haluciniras...natali portman je moja omiljena glumica novije generacije,imah je na avatar ' tri godine minimum... a beautiful girl je ok , sladak filmcic i drago mi je sto sam ga odgledala :D . samo kad gledas seriju koja je napravljena nakon toga...prije toga...onda je drugacije

jos sam bila trazila onaj tvoj stari post dje si ispreporucivao takav tipfilmova da ostale odgledam...ccc

dobro nisi je mozda pljuvala... ali nisi je ni dizala u nebesa... iako je ubila u tom filmu... svaki potez, mimika, pokret joj je na mestu... a za ovu seriju o kojoj trucas i na koju se vadis nemam pojma... ne gledam serije... ja sam hard core filmofil :cool:

Plebs se primio na to, isto kao što se prima na njegove filmove :mrgreen:
Breaking the Waves - dobar početak, super izgleda... i onda ode film u off - ona zvona na kraju? Ma daj.
Dancer in the Dark - parada kiča - došlo mi da povraćam u bioskopu.
Dogvil - izađoh iz bioskopa posle 10 minuta (i e zato što je na podu kreda). E, tu mi je malo žao, jer mi je nekoliko ljudi čiji ukus poštujem reklo da je film dobar... Ali ne previše.

A ostalo ću da probam da gledam posle nuklearne katastrofe, ako u nekoj gomili smeća nađem plejer koji radi, a njegovi filmovi su jedino što je ostalo na planeti. Dok mogu da biram - fino mi je i bez njega.

Није ти реакција била претерана, стварно му дадох такву репутацију какву није могао ни да сања, тим једним поређењем. Прихватам препоруку за остале филмове, нисам љубитељ те врсте али као што сам већ негде написала другар ме смара да му их поскидам па реко', 'ајде и да их одгледам. Али ја не бих да плачем ;)!

Узгред, дотични господин нестаде некако баш у време кад смо кренули са жваком, уплаших се да нисам можда ја проузроковала неку штету :lol::lol::lol:
Кад оно, промена идентитета! Зашто, питам се :think:?!

Кад оно, промена идентитета! Зашто, питам се ?!
to su ti pokusaji odvikavanja krstarice. been there,done that...

al' " padnes sa vagona " evritajm :mrgreen:

Plebs se primio na to, isto kao što se prima na njegove filmove
Breaking the Waves - dobar početak, super izgleda... i onda ode film u off - ona zvona na kraju? Ma daj.
Dancer in the Dark - parada kiča - došlo mi da povraćam u bioskopu.
Dogvil - izađoh iz bioskopa posle 10 minuta (i e zato što je na podu kreda). E, tu mi je malo žao, jer mi je nekoliko ljudi čiji ukus poštujem reklo da je film dobar... Ali ne previše.

A ostalo ću da probam da gledam posle nuklearne katastrofe, ako u nekoj gomili smeća nađem plejer koji radi, a njegovi filmovi su jedino što je ostalo na planeti. Dok mogu da biram - fino mi je i bez njega.
brejking d vejvs mi je najslabija od ta tri, a vecini ljudi je najbolji. Dancer In The Dark gledah nedje kad je izasao i nacisto sam se bila potresla,nisam mogla da spavam itd itd itd. A dvije drugarice moje, cim se pomene taj film vade sjekiru i buzdovan...misle da je planirano patetican i proracunat...a meni sve dzabe, slaba sam na bjork . dogville mi je odlican. znam da sam gledala na divxu i da sam u pocetku bila sta je ovo koji k...al kad zanemarih tu kredu na podu, shvatila sma da sm odgledala sjajan film.
i svidja mi se kako radi kasting. kirsten danst karijera je bila zastala u holivudu posle marije antoanete, ali to nije njega sprijecilo da je uzme za " melanholiu '' i garantujem da bi dobila nominaciju da se ovaj nije izletio. shvaito je da je dobra glumica i da ima tu depresiju koja je njemu potrebna.i sto tako mu nije smetalo sto si kifer saterlend i aleksandar sarsgard TV glumci...i dejvid mors podcijenjeni.... i sarlot gejnzburg volim...ketrin denev...i bjork je otkrio...samo je bjork ono mogla da odglumi...ja volim i nikol kidman kad smo vec kod toga...zato mi je i omanuo kod brus dalas hauard...al vidjecu kad odgledam film. Dakle,bira glumce koje ja volim. To nije toliko bitno u njegovom opusu jer je u njegovom opusu bitan samo on...al ******,meni je bitno :lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: ...ne znam ,meni lezi. usla sam na minut melanholije dok su drugi gledali i samo izasla jer mi je scena izmedju dvije sestre " aj da pijemo vino i da uzivamo u trenutku prije no sto nas grom pogodi" " e jadna si, jedi govna,zivot je sranje, radije bi da lamentiramo" bila pateticna.al to ne mora da znaci nista i gledacu melanholiu :D i volim onu sliku. :D

Ovo mi je jedan od dražih, ali ga je skoro nemoguće naći.
Heh, ona scena sa Kalibanosom i kozama, tražila sam je za temu New York, New York...

Pa to joj je lagano... more, sunce, vino, lepe zene, Kazavetes & onaj meksikaner iz Tekile Sanrajz cijeg imena trenutno ne mogu da se setim... bs je za uzivanje... a malo malo ga pustaju na TCM kanalu... nisam ga trazio na torrentima....

Back