svo vrijeme sumnjam da je ovo exay,al cutim pametno,
gledam ocel ' imat manira osnovnih da mi se javi,al ne, kakvo li je to nevaspitanje ccc....
@biljo, mozda je moja reakcija bila pretjerana , izvini, samo " srpski film " ne mogu organiski svariti
Meni su od LVT dobri Dogville,Breaking The Waves i Dancer In The Dark.Ujedno i jedini koji sam gledala

. Dancer In The Dark mi je jedan od omiljenih filmova. Manderlay nisam gledala jer me nervira glumica.Melancholiu planiram.Antichrist, neka hvala.
ali fon trir kao licnost... jeste sjajan reidtelj i ocigledno inteligentna osoba ali ta potreba da je vjecito u centru paznje ko neko ridjokoso debelo zensko dijete od 6 godina.... samo je mogao glupe amerikance da napali na onu izjavu o hitleru...izjava da gluplja ne moze bit, toliko lose proracunata...cak je i sam sebi bio smijesan, ali je nastavio...mora on da shokira.... ono je moja mala sestricna mogla da kaze ...
+ sve sot je htio da kaze da razumije hitlera. ne da je nacista. mada ne znam sto sad o ovome pricam :lol :
i naravno, plebs se primio na to.
dakle, dogville,breaking the waves i dancer in the dark preporucujem. al samo za pesimiste

. narocito ovaj sa bjorkom.
koji je mene uspio da rasplace