Preporuci film

Super 8 je film za decu od 7 godina.To je katastroooofa.
Razocaran sam duboookooo.

Evo par starijih:
The Grudge 1
The Grudge 2
Mirrors
King Kong 2005

Novi:
Transformers 3
Battle Los Angeles

klinci u glavnoj ulozi,nisam ni ocekivala da cu gledati neku tesku dramu...ali mi se dopao film jer su klinci simpaticni,ima interesantnu i dobru pricu i to je to.....meni su transformersi jedno od najvecih sranja decenije( ne racunajuci sto kao su napravili najbolje efekte,itd ),pa opet nikom nista...no,stvar misljenja naravno

Poslednja izmena:
Kada god na tv vidim film Spasavanje redova Rajana ili sličan američki propagandni pamflet dođe mi da se ispovraćam od muke.Oduvek sam osećao gađenje i prezir prema američkoj megalomaniji, falsifikovanju istorije, preuveličavanju vlastite uloge u svim ratnim zbivanjima, lažnoj humanosti,amerikanizaciji religije,deda mrazu, patetici, klišeima i ostalom angloameričkom proseravanju koje preko filma plasiraju ostatku sveta. Posebno mi na ***** idu ti izvikani režiseri tipa Spilberga, Skota, Istvuda i ostalih koji su šampioni u loženju američkih debila bez mozga u učenju ,,patriotizma'' i herojskog držanja slavnih predaka debila u Vijetnamu, Normandiji, Mogadišu,Kosovu, Timoru i svuda gde je bila potrebna ,,blažena'' jenkijevska, kriminalna ruka da poseje malo demokratije... Uh seme im ***** pogano..

jaojjj ja sve nesto izbegavam da gledam taj film jer su mi ga svi napljuvali...sta raditi onda? :)

Ne znam zasto im se nije svideo. Ima poprilicno zanimljiviju pricu , akcija sa malim elementima drame. Denzel je poprilicno dobro odradio posao , mada mi se Mila Kunis nije toliko dopala.

P.S Dosta podseca na "I am legend" (samo bez zombija) , ali atmosfera , ti neki elementi covecanstva , okoline ... dosta je nalik tom filmu.

Poslednja izmena:
Kada god na tv vidim film Spasavanje redova Rajana ili sličan američki propagandni pamflet dođe mi da se ispovraćam od muke.Oduvek sam osećao gađenje i prezir prema američkoj megalomaniji, falsifikovanju istorije, preuveličavanju vlastite uloge u svim ratnim zbivanjima, lažnoj humanosti,amerikanizaciji religije,deda mrazu, patetici, klišeima i ostalom angloameričkom proseravanju koje preko filma plasiraju ostatku sveta. Posebno mi na ***** idu ti izvikani režiseri tipa Spilberga, Skota, Istvuda i ostalih koji su šampioni u loženju američkih debila bez mozga u učenju ,,patriotizma'' i herojskog držanja slavnih predaka debila u Vijetnamu, Normandiji, Mogadišu,Kosovu, Timoru i svuda gde je bila potrebna ,,blažena'' jenkijevska, kriminalna ruka da poseje malo demokratije... Uh seme im ***** pogano...

Ne znam zasto im se nije svideo. Ima poprilicno zanimljiviju pricu , akcija sa malim elementima drame. Denzel je poprilicno dobro odradio posao , mada mi se Mila Kunis nije toliko dopala.

P.S Dosta podseca na "I am legend" (samo bez zombija) , ali atmosfera , ti neki elementi covecanstva , okoline ... dosta je nalik tom filmu.

ako je na foru I'm legend,onda cu ga pogledati :)

limitless_uk_poster1.jpg

Meni se dopao...Nije me odusevio,ali dobar je..
9/10

E nisam, ali ako nekom ludom srećom nisi gledao "Kongo" pogledaj :)

Hvala, gledao sam ga vec, ali nesto tog tipa mi treba... kao recimo ovo-

http://4.***************/_8U5YGYinltk/SzJgM9zA1tI/AAAAAAAAFHg/TOUT1a1ALwE/s400/The+Ghost+and+the+Darkness+(released+in+1996)+-+starring+Michael+Douglas+and+Val+Kilmer.jpg
images
images
http://2.***************/_mLs4l9YY9dY/TSWs8SZ9TpI/AAAAAAAAGSE/8QmTs6Tlb4Y/s1600/El%2BGran%2BRugido%2B-%2BRoar%2B-%2BIn%2BGrande%2BRuggito%2B-%2B1981%2B-%2BPoster%2B-%2BCartel001.jpg

Hvala, gledao sam ga vec, ali nesto tog tipa mi treba... kao recimo ovo-

http://4.***************/_8U5YGYinltk/SzJgM9zA1tI/AAAAAAAAFHg/TOUT1a1ALwE/s400/The+Ghost+and+the+Darkness+(released+in+1996)+-+starring+Michael+Douglas+and+Val+Kilmer.jpg
images
images
http://2.***************/_mLs4l9YY9dY/TSWs8SZ9TpI/AAAAAAAAGSE/8QmTs6Tlb4Y/s1600/El%2BGran%2BRugido%2B-%2BRoar%2B-%2BIn%2BGrande%2BRuggito%2B-%2B1981%2B-%2BPoster%2B-%2BCartel001.jpg

Izbaci sve što iole vrijedi sa tom pozadinom,evo jedan francuz Drama | Horror | Thriller mada mi se nije svideo,pretežak je za gledanje,više djeluje kao eksperiment...
PHIWHOJOPmJ2NI_1_m.jpg

Kao što vidiš sve tri imaju ono horror u sebi pa ako ne voliš cap,cap onda nisu filmovi za tebe!

Back